ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2018 - ЕГИПЕТ
BANSKO - Belmont 3*
Belmont 3*
early booking попуст 15 % за резервации до 15.09

10 % за резервации до 30.11
дополнителни попусти 7=6, 11=9; 14=11 за престој во период 01.12-27.12 и пристигнувања после 04.01

7=5 за пристигнувања после 01.03

< p class="red">Попустите се комбинираат
CH = CHILDREN 6-12 Услуга НАЕМ
Деца до 5.99 год се сместуваат БЕСПЛАТНО http://www.belmontbansko.com/
APART HOTEL BELMONT 3* 01.12-27.12;
04.01-15.04
28.12-03.01
ONE BEDROOM APARTMENT / RO 44,88 € 104,00 €
SGL 44,88 € 104,00 €
APP 1AD+1CH 44,88 € 104,00 €
APP 1AD+2CH 44,88 € 104,00 €
APP 1AD+3CH 44,88 € 104,00 €
APP 2AD 44,88 € 104,00 €
APP 2AD+1CH 44,88 € 104,00 €
APP 2AD+2CH 44,88 € 104,00 €
APP 3AD 44,88 € 104,00 €
APP 3AD+1CH 44,88 € 104,00 €
APP 4AD 44,88 € 104,00 €
TWO BEDROOMS APARTMENT / RO 62,40 € 129,17 €
SGL 62,40 € 129,17 €
APP 1AD+1CH 62,40 € 129,17 €
APP 1AD+2CH 62,40 € 129,17 €
APP 1AD+3CH 62,40 € 129,17 €
APP 1AD+4CH 62,40 € 129,17 €
APP 1AD+5CH 62,40 € 129,17 €
APP 2AD 62,40 € 129,17 €
APP 2AD+1CH 62,40 € 129,17 €
APP 2AD+2CH 62,40 € 129,17 €
APP 2AD+3CH 62,40 € 129,17 €
APP 2AD+4CH 62,40 € 129,17 €
APP 3AD 62,40 € 129,17 €
APP 3AD+1CH 62,40 € 129,17 €
APP 3AD+2CH 62,40 € 129,17 €
APP 3AD+3CH 62,40 € 129,17 €
APP 4AD 62,40 € 129,17 €
APP 4AD+1CH 62,40 € 129,17 €
APP 4AD+2CH 62,40 € 129,17 €
APP 5AD 62,40 € 129,17 €
APP 5AD+1CH 62,40 € 129,17 €
APP 6AD 62,40 € 129,17 €
Доплати ADULT CHILD 6-12
Појадок во хотел Grand Montana 4,50 € 2,50
Полупансион во хотел Grand Montana 13,50 € 7,00
Божиќна вечера во хотел Grand Monatana 22,00 € 11,00
Новогодишна вечера во хотел Grand Montana 42,00 € 21,00
community tax 0,00 € 0,00
* цената вклучува користење на базен, сауна, парна бања, интернет, трансфер до гондолата