LAST MINUTE
ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
BANSKO - Emerald Spa 3*
Emerald Spa 3*
early booking попуст 20 % за резервации во период 11.02- 18.03.2018
дополнителни попусти 7=6, 12=10 за резервации со пристигнувања после 01.03
CH = CHILDREN 2-13 Услуга полупансион
http://emerald.fingrouphotels.com/index.php?route=common/home
EMERALD 4* 22.12-28.12;
04.01-10.01
29.12-03.01 11.01-31.01;
01.03-25.03
01.02-28.02
DBL STANDART / HB 43,96 € 54,95 € 30,77 € 37,37 €
SGL 74,73 € 109,90 € 52,75 € 63,74 €
DBL 1AD+1CH 70,34 € 87,92 € 49,24 € 59,79 €
DBL 1AD+2CH 81,33 € 98,91 € 60,23 € 70,78 €
DBL 2AD 87,92 € 109,90 € 61,54 € 74,73 €
DBL 2AD+1CH 98,91 € 120,89 € 72,53 € 85,72 €
DBL 3AD 118,69 € 148,37 € 83,08 € 100,89 €
ONE BEDROOM APARTMENT / HB 49,46 € 60,45 € 36,27 € 42,86 €
SGL NO NO NO NO
APP 1AD+1CH 98,91 € 120,89 € 72,53 € 85,72 €
APP 1AD+2CH 109,90 € 131,88 € 83,52 € 96,71 €
APP 1AD+3CH 120,89 € 142,87 € 94,51 € 107,70 €
APP 2AD 98,91 € 120,89 € 72,53 € 85,72 €
APP 2AD+1CH 109,90 € 131,88 € 83,52 € 96,71 €
APP 2AD+2CH 120,89 € 142,87 € 94,51 € 107,70 €
APP 3AD 133,53 € 163,20 € 97,92 € 115,72 €
APP 3AD+1CH 144,52 € 174,19 € 108,91 € 126,71 €
FAMILY ROOM / HB 43,96 € 54,95 € 30,77 € 37,37 €
SGL NO NO NO NO
FR 1AD+1CH 131,88 € 164,85 € 92,32 € 112,10 €
FR 1AD+2CH 131,88 € 164,85 € 92,32 € 112,10 €
FR 1AD+3CH 131,88 € 164,85 € 92,32 € 112,10 €
FR 2AD 131,88 € 164,85 € 92,32 € 112,10 €
FR 2AD+1CH 131,88 € 164,85 € 92,32 € 112,10 €
FR 2AD+2CH 131,88 € 164,85 € 92,32 € 112,10 €
FR 3AD 131,88 € 164,85 € 92,32 € 112,10 €
FR 3AD+1CH 153,86 € 192,33 € 107,70 € 130,78 €
FR 4AD 162,65 € 203,32 € 113,86 € 138,25 €
TWO BEDROOMS APARTMENT / HB 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
SGL 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 1AD+1CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 1AD+2CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 1AD+3CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 1AD+4CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 1AD+5CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 2AD 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 2AD+1CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 2AD+2CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 2AD+3CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 2AD+4CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 3AD 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 3AD+1CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 3AD+2CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 3AD+3CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 4AD 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 4AD+1CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 4AD+2CH 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
APP 5AD 186,83 € 219,80 € 131,88 € 164,85 €
Release periods: 5 days 14 days 5 days 5 days
Cancellation periods: 3 days 10 days 3 days 3 days
Cancellation penalty: 1st night 100% of booked stay 1st night 1st night
NO SHOW penalty: 2 nights 100% of booked stay 2 nights 2 nights
Minimum stay: - 5 nights - -
Доплати ADULT CHILD 2-13
Паркинг 6,00 € -
Интернет (цена на ден) 5,00 € -
Новогодишна вечера 68,00 € 42,00
community tax 0,00 € 0,00
* цените вклучуваат користење на базен, сауна, фитнес, парна бања, џакузи,
Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1еур = 62 мкд
Полупансион + Се Вклучено пијалоци
Појадок и вечера на база на шведска маса
MAIN RESTAURANT
08:00 – 10:00 појадок
18:00 – 20:00 вечера
Пијалоци кои се служат за време на појадокот: флаширана вода, топли напитоци (чај, кафе, какао, млеко, капичино), џусеви
Пијалоци кои се служат за време на вечерата: флаширана вода, топли напитоци (чај, кафе, какао, млеко), џусеви безалкохолни пијалоци, вино
LOBBY BAR
10:00 – 22:00
Топли пијалоци, џусеви, пиво вино и локален алкохол

Туристичка такса од 1€ по лице на ноќ (задолжително)


Цената е дадена во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.