ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2018 - ЕГИПЕТ
BANSKO - Grand Montana 3*
Grand Montana 3*

early booking попуст 15 % за резервации до 15.09

10 % за резервации до 30.11
дополнителни попусти 7=6, 11=9; 14=11 за престој во период 01.12-27.12 и пристигнувања после 04.01

7=5 for за пристигнувања после 01.03

Попустите се комбинираат

CH = CHILDREN 6-12 Услуга НАЕМ
Деца до 5.99 год се сместуваат БЕСПЛАТНО http://www.grandmontanabansko.com/
APART HOTEL GRAND MONTANA 3* 01.12-27.12;
04.01-15.04
28.12-03.01
STUDIO STANDART / RO 38,38 € 92,11 €
SGL 38,38 € 92,11 €
STD 1AD+1CH 38,38 € 92,11 €
STD 1AD+2CH 38,38 € 92,11 €
STD 2AD 38,38 € 92,11 €
STD 2AD+1CH 38,38 € 92,11 €
STD 3AD 38,38 € 92,11 €
ONE BEDROOM APARTMENT / RO 50,44 € 120,63 €
SGL 50,44 € 120,63 €
APP 1AD+1CH 50,44 € 120,63 €
APP 1AD+2CH 50,44 € 120,63 €
APP 1AD+3CH 50,44 € 120,63 €
APP 2AD 50,44 € 120,63 €
APP 2AD+1CH 50,44 € 120,63 €
APP 2AD+2CH 50,44 € 120,63 €
APP 3AD 50,44 € 120,63 €
APP 3AD+1CH 50,44 € 120,63 €
APP 4AD 50,44 € 120,63 €
TWO BEDROOMS APARTMENT / RO 73,47 € 144,75 €
SGL 73,47 € 144,75 €
APP 1AD+1CH 73,47 € 144,75 €
APP 1AD+2CH 73,47 € 144,75 €
APP 1AD+3CH 73,47 € 144,75 €
APP 1AD+4CH 73,47 € 144,75 €
APP 1AD+5CH 73,47 € 144,75 €
APP 2AD 73,47 € 144,75 €
APP 2AD+1CH 73,47 € 144,75 €
APP 2AD+2CH 73,47 € 144,75 €
APP 2AD+3CH 73,47 € 144,75 €
APP 2AD+4CH 73,47 € 144,75 €
APP 3AD 73,47 € 144,75 €
APP 3AD+1CH 73,47 € 144,75 €
APP 3AD+2CH 73,47 € 144,75 €
APP 3AD+3CH 73,47 € 144,75 €
APP 4AD 73,47 € 144,75 €
APP 4AD+1CH 73,47 € 144,75 €
APP 4AD+2CH 73,47 € 144,75 €
APP 5AD 73,47 € 144,75 €
APP 5AD+1CH 73,47 € 144,75 €
APP 6AD 73,47 € 144,75 €
Појадок 4,50 € 2,50
Полупансион 13,50 € 7,00
Божиќна вечера 22,00 € 11,00
Новогодишна вечера 42,00 € 21,00
community tax 0,00 € 0,00
* цената вклучува користење на базен, сауна, интернет, трансфер до гондолата