LAST MINUTE
ЛЕТО - ГРЦИЈА
ЛЕТО - МАЛТА
Далечни патувања
BANSKO - Mont Blanc 3*
Mont Blanc 3*

Apart hotel Mont Blanc, Bansko

15 % Попуст за резервации направени до 15.09.2016 и платени 100% до 20.09.2016

10 % Попуст за резервации направени до 15.11.2016 и платени 100% до 20.11.2016

Тип на сместување 01.12.2016 - 27.12.2016
04.01.2017 - 15.04.2017
RO
28.12.2016 - 03.01.2017
RO
Rent an one bedroom apartment 41,04 € 85,32 €
Rent a two bedroom apartment 51,84 € 110,16 €
Цената вклучува
Наем на апартман на ноќ за максимално сместување
Користење на интернет
Цената не вклучува
Туристичка такса од 1 еур по лице на ноќ
Патничко осигурување
Максимално сместување
One bedroom apartment - 2 + 2 pax
Two bedroom apartment - 4 + 2 pax
Доплати
Повратен трансфер до гондолата 2 еур по лице на ден
Дополнителни попусти
7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=9, 12=10, 13=11 и 14=11 за престој во период 01.12-28.12 & 04.01.-15.03.
7=5, 8=6, 9=7, 10=8, 11=9, 12=10, 13=11, 14=10 за пристигнувања од 01.03.2017
* Дополнителните попусти се комбинираат со EB попустот!!