ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
BOROVEC - Flora Complex 4*
Flora Complex 4*

FLORA COMPLEX 4* BOROVETS                                 www.florahotel.bg

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

 

01.12.2022

18.12.2022

24.12.2022

04.01.2023

16.03.2023

01.04.2023

17.12.2022

23.12.2022

03.01.2023

15.03.2023

31.03.2023

30.04.2023

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

94

105

156

127

105

94

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

126

141

210

171

141

126

SINGLE ROOM

78

87

148

102

87

78

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

94

105

156

127

105

94

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

79

88

149

103

88

79

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

95

106

157

128

106

95

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

95

106

157

128

106

95

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

95

106

157

128

106

95

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

95

106

157

128

106

95

STUDIO

STUDIO 2 ADULTS

100

112

162

133

112

100

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED

118,8

133,65

194,4

159,3

133,65

118,8

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

100

112

162

133

112

100

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

101

113

163

134

113

101

ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

101

113

163

134

113

101

ST2AD 2+1 CHD (0-1,99)

101

113

163

134

113

101

ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)

101

113

163

134

113

101

APARTMENT

APARTMENT 2AD

114

129

185

150

129

114

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

153

174

249

203

174

153

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

193

220

314

226

220

193

[2. ADL]

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

114

129

185

150

129

114

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

115

130

186

151

130

115

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

115

130

186

151

130

115

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

115

130

186

151

130

115

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

115

130

186

151

130

115

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

116

131

187

152

131

116

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

138

157

223

182

157

138

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

154

175

250

204

175

154

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

155

176

250

204

176

155

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 5 дена 1ноќевање

Под 28 дена 1 ноќевање

Под 7 дена 1ноќевање

Под 5 дена 1ноќевање

Под 5 дена 1ноќевање

No Show

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

Попусти и доплати:Доплата за новогодишна вечера 95 Еур за возрасни и 50 Еур за деца

Цената вклучува:користење на затворен базен и фитнес

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД