ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЦРНА ГОРА
BOROVEC - Bor 3*
Bor 3*

BOR 3* BOROVETS

www.hotelbor-borovets.com

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

01.12.2022

23.12.2022

30.12.2022

03.01.2023

15.01.2023

27.01.2023

05.03.2023

22.12.2022

29.12.2022

02.01.2023

14.01.2023

26.01.2023

04.03.2023

31.03.2023

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

98,00 €

105,00 €

129,00 €

105,00 €

98,00 €

105,00 €

98,00 €

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

137,00 €

147,00 €

181,00 €

147,00 €

137,00 €

147,00 €

137,00 €

SINGLE ROOM

60,00 €

67,00 €

119,00 €

67,00 €

60,00 €

67,00 €

60,00 €

DBL 1+1 CHD (3-12,99)

81,00 €

87,00 €

107,00 €

87,00 €

81,00 €

87,00 €

81,00 €

SGL 1+1 CHD (0-2,99)

61,00 €

68,00 €

120,00 €

68,00 €

61,00 €

68,00 €

61,00 €

DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

82,00 €

88,00 €

108,00 €

88,00 €

82,00 €

88,00 €

82,00 €

DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

106,00 €

113,00 €

140,00 €

113,00 €

106,00 €

113,00 €

106,00 €

DBL 2+1 CHD (0-2,99)

99,00 €

106,00 €

130,00 €

106,00 €

99,00 €

106,00 €

99,00 €

DBL 2+1 CHD (3-12,99)

123,00 €

131,00 €

162,00 €

131,00 €

123,00 €

131,00 €

123,00 €

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

107,00 €

116,00 €

138,00 €

116,00 €

107,00 €

116,00 €

107,00 €

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

160,00 €

173,00 €

207,00 €

173,00 €

160,00 €

173,00 €

160,00 €

APT2 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

161,00 €

174,00 €

208,00 €

174,00 €

161,00 €

174,00 €

161,00 €

APT2 3+1 CHD (0-2,99)

161,00 €

174,00 €

208,00 €

174,00 €

161,00 €

174,00 €

161,00 €

APT2 3+1 CHD (3-12,99)

187,00 €

203,00 €

242,00 €

203,00 €

187,00 €

203,00 €

187,00 €

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 21 ден 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

1

3

1

1

1

1

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 3до 12.99 години

Цената вклучува: трансфер до ски лифтовите