ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Kassandra Mare 3* - Potidea - Промо ценовник до 28.02

KASSANDRA MARE *** POTIDEA www.kassandramare.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА- ПОЛУПАНСИОН

5

01.05-31.05

25.09-16.10

01.06-15.06

01.09-24.09

17.08-20.08

21.08-31.08

 

DOUBLE DELUXE GARDEN VIEW

2Ad

73

99

189

153

 

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

45

64

87

70

 

3Ad

62

86

117

95

 

2Ad+1ch(8-11.99)

45

64

87

70

 

2Ad+2ch(8-11.99)

56

79

108

88

 

SUITE

2Ad

73

108

166

138

 

3Ad

98

146

223

185

 

3Ad+1ch(8-11.99)

98

146

223

185

 

2Ad+1ch(8-11.99)

73

108

166

138

 

2Ad+2ch(8-11.99)

90

135

207

172

 

DOUBLE DELUXE SEA VIEW

2Ad

81

108

216

166

 

SINGLE ROOM STANDARD

1Ad

24

50

73

59

 

DOUBLE ROOM STANDARD

2Ad

36

50

74

59

 

3Ad

50

66

100

80

 

2Ad+1ch(8-11.99)

36

50

74

59

 

2Ad+2ch(8-11.99)

45

62

92

75

 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА СЕ ВКЛУЧЕНО

DOUBLE DELUXE GARDEN VIEW

2Ad

94

121

210

175

 

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

67

85

108

92

 

3Ad

94

118

150

128

 

2Ad+1ch(8-11.99)

78

96

119

103

 

2Ad+2ch(8-11.99)

100

122

152

131

 

SUITE

2Ad

94

130

187

158

 

3Ad

130

178

256

217

 

3Ad+1ch(8-11.99)

141

189

266

228

 

2Ad+1ch(8-11.99)

105

141

198

169

 

2Ad+2ch(8-11.99)

133

178

250

215

 

DOUBLE DELUXE SEA VIEW

2Ad

103

130

238

188

 

SINGLE ROOM STANDRAD

1Ad

35

59

84

69

 

DOUBLE ROOM STANDARD

2Ad

58

70

96

81

 

3Ad

81

98

132

113

 

2Ad+1ch(8-11.99)

69

81

107

92

 

2Ad+2ch(8-11.99)

88

105

135

118

 

Минимум престој

1

3

3

3

 

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Хотелски содржини: базен, лоби бар, бар на плажа, одбојка на плажа, ресторан, ТВ салон

Соби: Клима, телефон, радио, балкон, поглед на море, ТВ и фрижидер

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2018

УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ