SKI OPENING КОПАОНИК
ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
Assa Maris 4* - Agios Nikolaos - Редовен ценовник

ASSA MARIS 4* Agios Nikolaos                                   www.assamaris.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

Booking period: until 31/05

Double Garden View

-20% discount

Stay period: 01/06-30/06 & 01/09-30/09

-25% discount

Stay period: 01/07-31/08

Double Garden View

-20% discount

Stay period: 01/06-30/09

Double Deluxe

-20% discount

Stay period: 30/04-16/10

Family GV & Family SV

-30% discount

Stay period: 01/06-30/06 & 01/09-30/09

-40% discount

Stay period: 01/07-31/08

Bunkned GV & Bunkbed SV

-20% discount

Stay period: 01/06-30/06 & 01/09-30/09

-30% discount

Stay period: 01/07-31/08

Junior Suite

-20% discount

Stay period: 30/04-31/05 & 01/10-16/10

-30% discount

Stay period: 01/06-30/09

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

30.04-31.05

01.06-30.06

01.07-31.08

01.09-30.09

01.10-16.10

Double Deluxe Sea View

76

120

163

120

76

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room Bunk Bed Garden View

49

74

115

74

49

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

Double Room Bunk Bed Sea View

61

88

128

88

61

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

Double Room Garden View

47

94

115

94

47

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room Sea View

53

111

140

111

53

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Garden View

61

99

140

99

61

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

Family Room Sea View

70

113

175

113

70

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

Junior Suite Sea View

86

140

187

140

86

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

Мин. Престој

5

5

5

5

5

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 50% of total amount