ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Lagomandra hotel 4* - Nikiti - Редовен ценовник

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 10.05.2022 20% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 28.04 ДО 02.06.2022

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 10.05.2022 17% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 03.06 ДО 20.07.2022

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 10.05.2022 12% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 21.07 ДО 24.08.2022

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 10.05.2022 17% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 25.08 ДО 31.10.2022

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

LAGOMANDRA HOTEL & SPA 4*                              www.lagomandrabeach.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

Oct-00

22.04-20.05

21.05-11.06

12.06-25.06

26.06-04.09

05.09-15.09

16.09-30.09

01.10-26.10

Deluxe Family Room

49

70

106

130

106

70

49

Трето лице

23

23

23

23

23

23

23

1 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Room

43

60

85

109

85

60

43

Трето лице

23

23

23

23

23

23

23

1 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Room Side Sea View

46

62

89

113

89

62

46

Трето лице

23

23

23

23

23

23

23

1 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite

47

64

101

124

101

64

47

Трето лице

23

23

23

23

23

23

23

1 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Maisonette Sea View

53

76

116

142

116

76

53

Трето лице

23

23

23

23

23

23

23

Четврто лице

23

23

23

23

23

23

23

1 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-14.99 год.

23

23

23

23

23

23

23

Superior Room

39

55

81

103

81

55

39

1 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Се вклучено

29

29

29

29

29

29

29

Деца од 6-14.99 год.

18

18

18

18

18

18

18

Минимум престој

5

5

5

5

5

5

5

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 15-21 days before check-in 30% of total amount

Cancelled 8-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 80% of total amount

Non show 80% of total amount

Early departure 100% of total amount