ЛЕТО - ГРЦИЈА
KOPAONIK - JAT Apartments
JAT Apartments

Локација: во центарот на сите главни содржини и случувања на туристичкиот центар Копаоник, на надморска висина од 1780 м. Во непосредна близина на апартманите се наоѓаат жичарите Панчиев врви Мало езеро.
Капацитет: 134 апартмани изградени во планински стил со различен капацитет на сместување од 1 до 6 лица, опремени со мини кујна во која има фрижидер и сите потребни садови и кујнски прибор, тоалет, телефон, ТВ.
Содржини: ресторан, продавница, игралиште, ски сервис, салон за масажа, бесплатен интернет во цел хотелJAT APARTMANI

www.jatapartmani.com

Период

Услуга

A (0+1)

B (2+0)

C (1+1)

D (2+1)

E (3+1)

F (4+1 или 2+2)

26.11-03.12*

NA

31

35

36

37

51

59

03.12-24.12

NA

37

39

43

51

57

64

24.12–31.12

NA

66

71

76

81

126

140

31.12-07.01

NA

66

71

76

81

126

140

07.01-14.01

NA

41

43

46

56

71

77

14.01-21.01

NA

39

40

42

53

60

70

21.01-28.01

NA

41

43

46

56

71

77

28.01-11.02

NA

66

71

76

81

126

140

11.02-18.02

NA

63

66

72

81

113

125

18.02-25.02

NA

48

53

55

66

75

86

25.02-04.03

NA

48

53

55

66

75

86

04.03-18.03*

NA

33

37

39

46

52

62

18.03-08.04*

NA

31

35

36

37

51

59

Цените се изразени во евра за уплата во денарска противвредност 1€ = 62мкд. Цените се однесуваат за наем на апартман.

*СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА 7=6 за период од 26.11 – 03.12.2016 и 04.03 – 08.04.2017

*СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА за уплатени 7 полупансиони (појадок и вечера), се одобрува 15% по лице или 6+1.

Цената вклучува:
Наем за една ноќ во одбраниот апартман
Безжичен интернет во холот на рецепција, ресторанот, и во секој апартман на хотелот

Цената не вклучува:
Такса за престој 1 € по лице од ден, деца 0-7г бесплатно, 7-15г 0,5 €. Осигурување 0,2€ по лице од ден, плаќаат и деца.

Попусти и доплати:
Доплата за полупансион (појадок и вечера) 15€ по лице од ден
Доплата за полнпансион 24€ по лице од ден
Деца 2 - 10 год. Плаќаат 50% од доплатите за полупансион и пансион.
Деца до 2 год. не плаќаат за исхрана