LAST MINUTE
ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
PAMPOROVO - MPM Merryan 3*
MPM Merryan 3*
early booking попуст 20 % за резервација до 30.09

15 % за резервации до 31.10
дополнителни попусти 14=12; 11=10; 10=9 и 7=6 за пристигања до 22.12 и после 05.03

Попустите се комбинираат
CH = CHILDREN 2-12 Услуга Полупансион
Деца до 1.99 год се сместуваат бесплатно http://pamporovo.hoteliinfo.com/merian
MPM MERRYAN 3* 29.12-04.01 10.02-17.02;
22.12-28.12
01.12-21.12
05.01-09.02;
18.02-16.04
DBL STANDART / HB 48,25 € 32,90 € 30,70 €
SGL 59,22 € 43,86 € 41,67 €
DBL 1AD+1CH 84,44 € 57,57 € 53,73 €
DBL 1AD+2CH 95,40 € 68,54 € 64,70 €
DBL 2AD 96,50 € 65,80 € 61,41 €
DBL 2AD+1CH 107,47 € 76,76 € 72,38 €
DBL 3AD 135,10 € 92,11 € 85,97 €
ONE BEDROOM APARTMENT / HB 60,31 € 41,67 € 38,38 €
SGL 120,63 € 83,34 € 76,76 €
APP 1AD+1CH 105,55 € 72,92 € 67,17 €
APP 1AD+2CH 116,51 € 83,89 € 78,13 €
APP 1AD+3CH 127,48 € 94,86 € 89,10 €
APP 2AD 120,63 € 83,34 € 76,76 €
APP 2AD+1CH 131,59 € 94,31 € 87,73 €
APP 2AD+2CH 142,56 € 105,27 € 98,69 €
APP 3AD 168,88 € 116,68 € 107,47 €
APP 3AD+1CH 179,84 € 127,64 € 118,43 €
APP 4AD 217,13 € 150,01 € 138,17 €
Доплати ADULT CHILD 2-12
Транфер до гондолата за 6 ноќи 10,00 € 10,00
Транфер до гондолата на ден 2,00 € 2,00
Новогодишна вечера 60,00 € 30,00
community tax 0,00 € 0,00
* цената вклучува користење на сауна, парна бања, џакузи, фитнес, ски гардеробер,WIFI