ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Коста Брава - Чартер програма - H Top Gran Casino Royal 3* - Lloret Del Mar
H Top Gran Casino Royal 3* - Lloret Del Mar

H TOP GRAND CASINO ROYAL 3*

ПОАЃАЊЕ (C-INN)

14-Jun

21-Jun

1-Jul

12-Jul

19-Jul

26-Jul

2-Aug

9-Aug

16-Aug

23-Aug

30-Aug

Lloret De Mar

ВРАЌАЊЕ (C-OUT)

21-Jun

1-Jul

8-Jul

22-Jul

26-Jul

2-Aug

9-Aug

16-Aug

26-Aug

30-Aug

9-Sep

Полн Пансион со Вода и Вино (FB+ww)

НОЌЕВАЊА

7

10

7

10

7

7

7

7

10

7

10

DBL

возрасен

419

589

489

689

569

609

619

619

709

509

579

(2+2 / 3+1)

1 дете 2-13,99

239

239

239

239

239

239

239

239

239

239

239

 

2 дете 2-13,99

327

412

362

463

400

421

425

425

470

372

408

 

3 возрасен

369

489

419

559

469

499

499

499

569

429

479

 

* Цените се изразени во ЕВРА, а плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност од 62,0 ден за 1 ЕВРО

01. ден СКОПЈЕ – БАРСЕЛОНА - КОСТА БРАВА
Состанок на групата на аеродромот во Скопје и предавање на багажот 120 минути пред времето на полетување.

Лет за Барселона (според табелата). Пристигнување на аеродромот во Бареслона.

Средба со претставниците на агенцијата и трансфер со автобус до хотелот во крајните дестинации (Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna  

Доколку има можност за утринско превземање на собите, сместувањето ќе биде по пристигнување во хотелот, доколку нема, багажот се остава на рецепција,

а се користат услугите наведени во ваучерот. Собите се превземаат по 14:00 часот.
од 01. до 07/10. ден  КОСТА БРАВА
Денови за одмор со престој во хотели (со услуги по сопствен избор од каталогот) лоцирани во Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna … и др.

Комуникација со локалните представници на агенцијата за евентуални факултативни анимации, излети и посети.
08./11.  ден КОСТА БРАВА - БАРСЕЛОНА – СКОПЈЕ
Напуштање на собите до 12:00 часот. Багажот се остава на рецепција и се користат услугите наведени во ваучерот.

(За дневно користење на собите до времето за трансфер, доколку има можност, може да се доплати на рецепција.)

Слободно време за индивидуални прошетки до заминување на аеродромот во Барселона во вечерните часови.

Предавање на багажот на аеродромот, два часа пред полетување. Лет за Скопје, според табелата. Пристигнување во Скопје.
ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА
* 7/10 ноќевања на база наведената услуга.
* Авионска карта на релација Скопје – Барселона – Скопје со 1 парче чекиран багаж (до 20кг) и 1 парче кабински багаж (макс. Димензии 56х45х25) по лице
* Организиран трансфер аеродром – хотел – аеродром во Шпанија

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА
* Аеродромски и административни такси во износ од 60еур
* Патничко здравствено осигурување
* Туристичка такса – се плаќа директно на рецепција во хотел

За резервација потребна е нерефундабилна уплата од 30% од вкупната цена, а до завршување на валидноста на актуелните ценовници треба да се затвори мин 50% од износот. Целосна доплата на аранжманот најдоцна 15 дена пред почетокот на аранжманските услуги.

Препорачуваме да ги проверите сатниците на полетување 24 часа пред објавеното – планирано време на полетување. Сите сатници-времиња во табелите се дадени во локално време. Организаторот не прифаќа одговорност за промени во сатниците кои се резултат на промени во редот на летање на авиопревозникот, или доколку истите настанат од причини кои не можат да се предвидат. Евентуалното пристигнување во хотелот по полноќ или во раните утрински часови се смета за реализирана услуга. За можните спорови ќе се применува важечката регулатива во авио сообраќајот.

 

КОСТА БРАВА ЛЕТО 2019

Скопје - Барселона

 

Барселона - Скопје

Датум

ДЕН

Број на лет

Полетува

Слетува

Број на ноќевања

Датум

ДЕН

Број на лет

Полетува

Слетува

6/14/2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

6/21/2019

петок

W6 7738

21:50

0:35

6/21/2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

7/1/2019

понеделник

W6 7738

21:50

0:35

7/1/2019

понеделник

W6 7737

18:15

21:05

7

7/8/2019

понеделник

W6 7738

21:50

0:35

7/12/2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

7/22/2019

понеделник

W6 7738

21:50

0:35

7/19/2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

7/26/2019

петок

W6 7738

21:50

0:35

7/26/2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

8/2/2019

петок

W6 7738

21:50

0:35

8/2/2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

8/9/2019

петок

W6 7738

21:50

0:35

8/9/2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

8/16/2019

петок

W6 7738

21:50

0:35

8/16/2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

8/26/2019

понеделник

W6 7738

21:50

0:35

8/23/2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

8/30/2019

петок

W6 7738

21:50

0:35

8/30/2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

9/9/2019

понеделник

W6 7738

21:50

0:35