Sarti - Vila Papus
Vila Papus

Се наоѓа во новиот дел на Сарти на околу 60m oд брегот. Иако е со постар датум на градба, куќата е привлечна поради цената и дуплексите кои се ретки во Сарти. Се наоѓаат на високо приземје и на прв кат, имаат две спални, кујна и предсобје. Секоја од собите има своја клима (се доплаќа) и TV, како и бежичен интернет.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/ДУПЛЕКС ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-30.05

30.05-09.06

09.06-19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-06.09

06.09-15.09

15.09-24.09

24.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

 

9

 

1/2

studio

2

-

-

198

268

318

398

468

548

548

548

468

318

248

198

-

1/3

studio

3

-

-

228

298

348

448

498

578

578

578

498

348

278

228

-

1/2

duplex

2

-

-

228

328

 

 

 

 

 

 

 

 

298

228

-

1/3

duplex

3

-

-

248

348

448

 

 

 

 

 

 

448

348

248

-

1/4

duplex

4

-

-

278

378

478

648

698

768

768

768

698

478

378

278

-

1/4+1

duplex

5

-

-

298

398

498

678

728

798

798

798

728

498

398

298

-

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ