ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Ikos Dassia 5* - Промо ценовник

IKOS DASSIA ***** CORFU                                              www.ikosresorts.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

4

15.10-27.10

03.05-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

Promo Dbl Inland View

107

128

149

194

212

261

Promo Dbl Sea View

112

133

157

204

234

275

Superior Double Inland View

112

133

157

204

234

275

Superior Double Sea View

122

144

171

213

240

295

Superior Triple Sea View

128

151

180

223

252

310

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Inland View

207

246

289

367

403

495

3-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

4-то лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Sea View

220

259

308

384

431

531

3-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

4-то лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Garden View

128

151

186

232

273

323

3-то лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Sea View

131

156

196

244

286

340

3-то лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Panorama Junior Suite

138

164

207

257

301

358

3-то лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panorama Junior Suite Private Garden Sea View

152

180

232

282

332

393

3-то лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Suite Balcony Private Garden

163

199

259

298

373

441

3-то лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Junior Suite Garden View

140

171

267

279

315

367

3-то лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Junior Private Pool Garden View

162

196

266

320

362

422

3-то лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe One Bedroom Bungalow Suite Garden View

196

250

316

381

450

523

3-то лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe One Bedroom Bungalow Suite Private Pool Beach Front

235

299

378

456

540

627

3-то лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe 2 Bedroom Villa Private Pool Beach Front

280

384

545

629

776

960

3-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

4-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

25%

25%

25%

25%

25%

25%

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Two Bedroom Bungalow Suite Pool View

225

308

458

504

621

767

3-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

4-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

25%

25%

25%

25%

25%

25%

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Two Bedroom Bungalow Suite Sea View

236

323

481

529

652

806

3-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

4-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

25%

25%

25%

25%

25%

25%

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Two Bedroom Bungalow Suite Private Pool Sea View

247

339

504

554

684

845

3-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

4-то лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

25%

25%

25%

25%

25%

25%

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Double Inland View for Single Use

202

239

283

367

421

495

Superior Double Sea View For Single Use

220

259

308

384

432

531

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.03.2018 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 08.06 ДО 15.06.2018 И ОД 29.06 ДО 04.07.2018 ЗА МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА