ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Lesse 4* - Hanioti - Редовен ценовник

LESSE 4* HANIOTI                                                 www.lesse.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.06.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 10.06 ДО 06.09.2022

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.06.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 07.09 ДО 09.10.2022

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

10-Jan

01.05-05.06

06.06-30.06

01.07-31.08

01.09-25.09

26.09-15.10

Family Suite

157

216

257

216

157

(за соба)

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room

26

44

63

44

26

Трето лице

18

29

37

29

18

1 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

Гратис

23

23

23

Гратис

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

Family Suite

169

233

280

233

169

(за соба)

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room

32

53

73

53

32

Трето лице

21

35

41

35

21

1 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

15

28

29

28

15

2 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

15

28

29

28

15

Мин. престој

3

3

3

3

3

Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 2 overnights

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.06.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 10.06 ДО 06.09.2022

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.06.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 07.09 ДО 09.10.2022

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ