Sarti - Vila Eleni
Vila Eleni

Се наоѓа на 130m од морето.  Куќата е реновирана пред 2 години. Три студија се со поглед кон дворот, a останатите две кон соседната куќа. Сите се со SAT TV, интернет, и клима уред, вклучен во цената во јули и август. Гостите можат да го користат базенот и лежалките на апартхотелот Sarti Inn (50m oд куќата). Куќата има убав двор со скара.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Макс број  лица

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-22.09

22.09-03.10

Број на ноќи

 

 

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

10

11

Eleni 1/2-br.2,3

studio

2

178

328

368

428

478

528

578

578

578

498

398

278

148

Eleni 1/2

studio

2

198

348

398

478

528

578

628

628

628

548

448

298

178

Eleni 1/3-br.2,3

studio

3

198

348

398

478

528

578

628

628

628

548

448

298

178

Eleni 1/3

studio

3

228

398

448

528

578

628

678

678

678

598

498

328

198

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ