Sarti - Vila Grigoris
Vila Grigoris

Нова куќа која се наоѓа во новиот дел на Сарти, веднаш до Talizeti, на само 40m од најубавиот дел на плажата. Уредена во единствен стил тн. “индустриски дизајн”. Студијата за 2 до 4 лица, како и апартманите за 5 се наоѓаат на прв и втор кат. Сите имаат SAT TV, интернет, а климата е вклучена во цената во јули и август.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-25.06

25.06-07.07

07.07-19.07

19.07-31.07

31.07-10.08

10.08-20.08

20.08-30.08

30.08-09.09

09.09-21.09

21.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

Grigoris 1/2

studio

2

158

198

298

478

598

728

798

728

728

598

398

328

188

Grigoris 1/3

studio

3

198

228

328

528

628

768

868

768

768

628

448

348

248

Grigoris 1/2+2

studio

4

228

248

368

548

648

798

898

798

798

648

478

378

278

Grigoris 1/4

studio

4

228

248

368

548

648

798

898

798

798

648

478

378

278

Grigoris 1/3

apartman

3

228

248

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

298

Grigoris 1/4

apartman

4

248

278

398

 

 

 

 

 

 

 

 

428

328

Grigoris 1/5

apartman

5

278

298

448

598

748

898

988

898

898

798

578

448

368

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 - ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!