Nikiti - Vila Stefania
Vila Stefania

е наоѓа на околу 120м од плажата. Куќата е реновирана во 2011 година и во понудата има студија и апартмани, кои се наоѓаат на приземје, високо приземје и на првиот кат. Сите типови на сместување имаат SAT TV, интернет, клима уред чие користење е вклучено во цената. Куќата има убаво уреден двор со скара.

 

Период

Тип на сместување

Макс. Број на лица

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-25.06

25.06-05.07

05.07-15.07

15.07-25.07

25.07-04.08

04.08-14.08

14.08-24.08

24.08-02.09

02.09-12.09

12.09-22.09

22.09-03.10

Број на ноќи

 

 

12

12

12

10

10

10

10

10

10

9

10

10

11

Stefania 1/2

studio

2

228

348

448

 

 

 

 

 

 

 

 

298

228

Stefania 1/3

studio

3

248

368

498

 

 

 

 

 

 

 

 

328

248

Stefania 1/4

studio

4

278

398

548

598

728

788

888

888

888

668

548

348

278

Stefania 1/2

apartman

2

248

398

548

 

 

 

 

 

 

 

 

348

248

Stefania 1/3

apartman

3

278

428

598

 

 

 

 

 

 

 

 

378

278

Stefania 1/4

apartman

4

298

448

648

698

828

888

988

988

988

768

648

428

298

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 - ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!