ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Sarti - Sarti Holidays
Sarti Holidays

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

5% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Нова куќа која ги прими првите гости во 2018 година. Се наоѓа на 50 м од песочната плажа, на дваесеттина минути пешки од центарот на Сарти. Во понуда се студија за две до четири лица на ниско приземје, прв и втор кат. Сите имаат SAT TV, кабелски и бежичен интернет и клима уред, чие користење е вклучено во цената.  Организирано е промена на пешкирите и постелнината два пати во тек на престојот.

Студијата од предната страна на зградата имаат поглед кон брдото. Студијата од задната страна на зградата имаат поглед кон другите куќи и се наоѓаат на приземје, прв и втор кат. Студијата на приземјето, со оглед дека не се под нивото на земјата, се продаваат по редовни цени како и останатите на кат. Собите со ознака UT се наоѓаат на прв и втор кат и се со пониски цени, поради ориентацијата на терасите со поглед кон светларникот на куќата, па гостите имаат намалена приватност и полош поглед. Преку тие тераси не поминуваат другите гости.

Студијата со ознака DM (107,207) имаат поглед на море помеѓу зградите. Иста цена имаат и студијата со ознака garden (001,006), кои се на приземје и покрај тераса имаат и свој мал издвоен тревнат двор (околу 15 м2) со нишалка.

  

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на

сместување

Макс бр. на

лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-24.09

24.09-03.10

Бр. на ноќи

 

 

10

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

12

9

S. Holidays 1/2

studio UT NP

2

148

188

268

368

428

498

548

598

598

598

498

358

268

148

S. Holidays 1/2

studio NP

2

148

188

298

398

478

548

598

648

648

648

548

398

298

168

S. Holidays 1/2

studio

2

168

208

328

458

528

628

678

728

728

728

628

438

338

188

S. Holidays 1/2

DM/garden

2

188

228

348

498

578

678

728

778

778

778

678

478

368

208

S. Holidays 1/2+1

studio UT

3

168

198

338

438

498

598

648

698

698

698

598

398

298

188

S. Holidays 1/2+1

studio NP

3

168

228

368

468

528

628

678

728

728

728

529

438

338

208

S. Holidays 1/2+1

studio

3

198

268

398

498

578

678

728

778

778

778

678

478

368

228

S. Holidays 1/2+1

DM/garden

3

228

298

428

528

628

728

778

828

828

828

728

528

398

258

S. Holidays 1/2+2

studio NP

4

198

268

398

498

578

678

728

778

778

778

678

478

368

228

S. Holidays 1/2+2

studio

4

228

298

428

528

628

728

778

828

828

828

728

528

398

258

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур = 62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!