ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
Sarti - Vila Renia
Vila Renia

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 10.11.2022

10% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Се наоѓа на 180 m oд плажата во мирниот дел на стариот дел на Сарти. Два трикреветни апартмани се на приземје, вовлечени од улица, a две двокреветни и трокреветно студио се на прв кат. Сите апартмани имаат TV и клима која се доплаќа, како и бежичен интернет. Климата е вклучена во цената само за студио бр. 5 - за две лица, со нешто помала квадратура и издвоена тераса.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО / АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-30.05

30.05-09.06

09.06-19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-06.09

06.09-15.09

15.09-24.09

24.09-03.10

Бр ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

9

1/2

app parter

2

148

168

228

298

368

428

478

528

528

528

448

368

298

228

148

1/2

std br.5 sprat IT

2

168

188

248

328

398

478

528

578

578

578

498

398

338

248

168

1/2

studio sprat

2

168

188

248

328

398

478

528

578

578

578

498

398

338

248

168

1/3

app parter

3

198

228

278

358

428

528

578

628

628

628

548

428

368

278

198

1/3

studio sprat

3

198

228

278

358

428

528

578

628

628

628

548

428

368

278

198

1/3+1

app parter

4

228

258

298

398

478

558

618

658

658

658

578

458

398

298

228

1/3+1

studio sprat

4

228

258

298

398

478

558

618

658

658

658

578

458

398

298

228

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!