ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
PAMPOROVO - Aparthotel Kamelia 4*
Aparthotel Kamelia 4*

KAMELIA COMPLEX 4* PAMPOROVO                           www.kamelia-hotel-pamporovo.com

1

01.12-18.12

19.12-27.12

28.12-01.01

02.01-08.01

09.01-20.01

21.01-05.03

06.03-15.04

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2 AD

64,00 €

93,00 €

135,00 €

93,00 €

75,00 €

93,00 €

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

90,00 €

130,00 €

189,00 €

130,00 €

105,00 €

130,00 €

APT2 1+1 CHD (6-11,99)

64,00 €

93,00 €

135,00 €

93,00 €

75,00 €

93,00 €

APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

65,00 €

94,00 €

136,00 €

94,00 €

76,00 €

94,00 €

APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

77,00 €

112,00 €

162,00 €

112,00 €

91,00 €

112,00 €

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

65,00 €

94,00 €

136,00 €

94,00 €

76,00 €

94,00 €

APT2 2+1 CHD (6-11,99)

77,00 €

112,00 €

162,00 €

112,00 €

91,00 €

112,00 €

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

78,00 €

113,00 €

163,00 €

113,00 €

92,00 €

113,00 €

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

91,00 €

131,00 €

190,00 €

131,00 €

106,00 €

131,00 €

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

106,00 €

155,00 €

235,00 €

155,00 €

119,00 €

155,00 €

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED

127,00 €

186,00 €

282,00 €

186,00 €

143,00 €

169,00 €

APT4 4+1 CHD (0-5,99)

107,00 €

156,00 €

236,00 €

156,00 €

120,00 €

156,00 €

APT4 4+1 CHD (6-11,99)

117,00 €

171,00 €

259,00 €

171,00 €

132,00 €

171,00 €

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

118,00 €

172,00 €

260,00 €

172,00 €

133,00 €

172,00 €

APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

128,00 €

187,00 €

283,00 €

187,00 €

144,00 €

170,00 €

Ноќевање со појадок

7

7

7

7

7

7

Деца од 6-11.99 гдо.

5

5

5

5

5

5

Полупансион

14

14

14

14

14

14

Деца од 6-11.99 год.

8

8

8

8

8

8

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 14 дена 50%

Под 14 дена 50%

Под 30 дена 100%

Под 14 дена 50%

Под 14 дена 50%

Под 14 дена 50%

No Show

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Минимум престој

1

1

5

1

1

1

Доплата за Новогодишна Вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 3 до 11.99 години

Во цената е вклучено: затворен базен,фитнес, зона за релаксација,интернет,вечерна детска анимација

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД