ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
BOROVEC - Flora Residence 4*
Flora Residence 4*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.09.2021 20% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% ДО 30.09.2021 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2021 15% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% ДО 31.10.2021 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2021 10% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% ДО 30.11.2021 )

7=6, 10=8 , 11=9 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.03.2021

(ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2021 )

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

1

20.12-26.12

27.12-03.01

11.01-31.01

04.01-10.01

01.03-30.04

01.02-28.02

 

STUDIO

SINGLE ROOM

74,00 €

107,00 €

57,00 €

STUDIO 2 ADULTS

94,00 €

137,00 €

72,00 €

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED

119,00 €

166,00 €

92,00 €

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED [2. ADL]

144,00 €

195,00 €

111,00 €

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

75,00 €

108,00 €

58,00 €

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

94,00 €

137,00 €

72,00 €

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99)

95,00 €

138,00 €

73,00 €

(2-11,99)

ST2AD 1+2 CHD (2-11,99)

102,00 €

156,00 €

84,00 €

(2-11,99)

ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)

111,00 €

149,00 €

84,00 €

ST2AD 2+2 CHD (0-1,99)

112,00 €

150,00 €

85,00 €

(2-11,99)

ST2AD 2+2 CHD (2-11,99)

128,00 €

168,00 €

97,00 €

(2-11,99)

ST2AD 3+1 CHD (2-11,99)

136,00 €

185,00 €

105,00 €

ST2AD 3+2 CHD (0-1,99)

137,00 €

186,00 €

106,00 €

(2-11,99)

ONE BEDROOM APARTMENT

SINGLE ROOM

78,00 €

114,00 €

61,00 €

APARTMENT 2AD

99,00 €

144,00 €

77,00 €

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

124,00 €

173,00 €

97,00 €

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

148,00 €

202,00 €

117,00 €

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

99,00 €

144,00 €

77,00 €

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

79,00 €

115,00 €

62,00 €

APT2 1+2 CHD (0-1,99)

100,00 €

145,00 €

78,00 €

(2-11,99)

APT2 1+2 CHD (2-11,99)

107,00 €

163,00 €

89,00 €

(2-11,99)

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

116,00 €

116,00 €

89,00 €

APT2 2+2 CHD (0-1,99)

117,00 €

117,00 €

90,00 €

(2-11,99)

APT2 2+2 CHD (2-11,99)

132,00 €

171,00 €

101,00 €

(2-11,99)

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

140,00 €

192,00 €

109,00 €

APT2 3+2 CHD (0-1,99)

141,00 €

193,00 €

110,00 €

(2-11,99)

Користење базен

5

5

5

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 21 ден 100%

Под 8 дена 1 ноќ

Под 4 дена 1 ноќ

No Show

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: САТ ТВ,телефон,радио

Опис:Flora Residance е депанданс на хотел Flora **** Боровец

Локација: 150 метри од ски лифтовите

Доплати: Новогодишна вечера 60 Еур за возрасни и 35 Еур за деца од 2-11.99 год. ( задолжително )