ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
BOROVEC - Radina's Way 4*
Radina's Way 4*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2021 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2020 10% ПОПУСТ

6=5,7=6 , 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 27.12.2021 И ОД 03.01 ДО 31.03.2022

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

RADINA’S WAY 4* BOROVETS                                                                                www.radinasway.com

1

01.12.2021

23.12.2021

28.12.2021

03.01.2022

13.02.2022

06.03.2022

22.12.2021

27.12.2021

02.01.2022

12.02.2022

05.03.2022

31.03.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

STANDARD ROOM   

DOUBLE ROOM

74,00 €

107,00 €

167,00 €

107,00 €

94,00 €

86,00 €

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

103,00 €

150,00 €

234,00 €

150,00 €

131,00 €

121,00 €

SINGLE ROOM

58,00 €

85,00 €

133,00 €

85,00 €

74,00 €

68,00 €

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

66,00 €

96,00 €

167,00 €

96,00 €

84,00 €

78,00 €

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

59,00 €

86,00 €

134,00 €

86,00 €

75,00 €

69,00 €

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

68,00 €

98,00 €

168,00 €

98,00 €

86,00 €

79,00 €

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

75,00 €

108,00 €

168,00 €

108,00 €

95,00 €

87,00 €

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

75,00 €

108,00 €

168,00 €

108,00 €

95,00 €

87,00 €

DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

76,00 €

109,00 €

169,00 €

109,00 €

96,00 €

88,00 €

FAMILY ROOM  

FAMILLY ROOM 2 ADL

85,00 €

118,00 €

178,00 €

118,00 €

102,00 €

85,00 €

FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED

119,00 €

165,00 €

249,00 €

165,00 €

143,00 €

119,00 €

FAM2 1+1 CHD (2-11,99)

76,00 €

106,00 €

178,00 €

106,00 €

92,00 €

76,00 €

FAM2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

77,00 €

107,00 €

179,00 €

107,00 €

93,00 €

77,00 €

FAM2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

86,00 €

119,00 €

179,00 €

119,00 €

103,00 €

86,00 €

FAM2 2+1 CHD (2-11,99)

86,00 €

119,00 €

179,00 €

119,00 €

103,00 €

86,00 €

FAM2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

87,00 €

120,00 €

180,00 €

120,00 €

104,00 €

87,00 €

FAM2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

107,00 €

149,00 €

223,00 €

148,00 €

130,00 €

107,00 €

1 BEDROOM APARTMENT  

APARTMENT 2AD

96,00 €

128,00 €

189,00 €

128,00 €

114,00 €

96,00 €

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

134,00 €

180,00 €

265,00 €

180,00 €

159,00 €

134,00 €

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

86,00 €

116,00 €

189,00 €

116,00 €

102,00 €

86,00 €

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

87,00 €

117,00 €

190,00 €

117,00 €

103,00 €

87,00 €

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

97,00 €

129,00 €

190,00 €

129,00 €

115,00 €

97,00 €

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

97,00 €

129,00 €

190,00 €

129,00 €

115,00 €

97,00 €

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

98,00 €

130,00 €

191,00 €

130,00 €

116,00 €

98,00 €

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

121,00 €

162,00 €

238,00 €

162,00 €

143,00 €

121,00 €

1 BEDROOM APARTMENT LUX  

APARTMENT 2AD

107,00 €

138,00 €

200,00 €

138,00 €

125,00 €

106,00 €

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

150,00 €

194,00 €

280,00 €

194,00 €

175,00 €

148,00 €

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

96,00 €

125,00 €

200,00 €

125,00 €

112,00 €

95,00 €

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

98,00 €

126,00 €

201,00 €

126,00 €

114,00 €

97,00 €

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

108,00 €

139,00 €

201,00 €

139,00 €

126,00 €

107,00 €

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

108,00 €

139,00 €

201,00 €

139,00 €

126,00 €

107,00 €

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

109,00 €

140,00 €

202,00 €

140,00 €

127,00 €

108,00 €

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

135,00 €

175,00 €

252,00 €

175,00 €

157,00 €

134,00 €

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Минимум престој

1

2

5

2

2

1

Соби: САТ ТВ,мини бар,сеф,телефон,фен

Опис: ресторан , лоби бар, СПА центар, интернет, конференциска сала, ски гардероба , детско катче , затворен базен, бесплатен трансфер до ски лифтовите

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 85 Еур за возрасни и 45 Еур за деца

Локација: 1200 метри од ски терените

Цената вклучува:користење затворен базен,фитнес,сауна,парна бања,WI-FI, трансфер до ски лифтовите , паркинг

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2021 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2021 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2020 10% ПОПУСТ

6=5,7=6 , 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 27.12.2021 И ОД 03.01 ДО 31.03.2022

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ