ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
KOPAONIK - JAT Apartments
JAT Apartments

JAT Aparmets – Kopaonik

Цените се дадени по Студио / Апартман за 7 ноќи на база НАЕМ

Тип на соби

Бр на лица

28.11 05.12

05.12 12.12

12.12 26.12

26.12 23.01

23.01 30.01

30.01 06.02

06.02 20.02

20.02 27.02

27.02 13.03

13.03 10.04

Бр на ноќи

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

 

Акција

10% попуст пресметан во цената

 

 

 

 

 

 

 

10% попуст пресметан во цената

10% попуст пресметан во цената

0+1 / А

2

254

340

376

568

440

461

540

461

317

306

2+0 / В

2

277

357

444

616

481

504

586

504

345

312

1+1 / С

3

284

389

485

664

497

521

631

521

392

327

2+1 / D

4

306

464

533

703

605

634

668

634

458

412

3+1 / E

5

484

489

746

1.090

680

680

1.036

680

495

469

4+1 / 2+2 F

6

462

553

829

1.204

780

817

1.143

817

582

547

 

Во цената е вклучено:
- Наем на Студио / Апартман за 7 ноќи на база НАЕМ

Во цената не е вклучено:
- Туристичка такса и хотелско осигурување 1€ по лице на ден; Деца до 7-15 години 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години само осигурување 0,20€ по лице на ден.
- Појадок и Вечера 18,5€ по лице на ден (деца 2-10 години 50% попуст)
- Појадок,Ручек и Вечера 26€ по лице на ден (деца 2-10 години 50% попуст)