ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
BOROVEC - Hotel Flora 4*
Hotel Flora 4*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2021 10% ПОПУСТ

7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ДО 25.12.2021 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 05.03.2022



FLORA COMPLEX 4* BOROVETS                                         www.florahotel.bg

1

01.12.2021

18.12.2021

26.12.2021

04.01.2022

05.03.2022

12.03.2022

17.12.2021

25.12.2021

03.01.2022

04.03.2022

11.03.2022

31.03.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

66,33 €

77,22 €

127,71 €

99,00 €

77,22 €

66,33 €

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

90,09 €

104,94 €

172,26 €

133,65 €

104,94 €

90,09 €

SINGLE ROOM

50,49 €

59,40 €

119,79 €

75,24 €

59,40 €

50,49 €

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

66,33 €

77,22 €

127,71 €

99,00 €

77,22 €

66,33 €

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

44,55 €

52,47 €

106,92 €

66,33 €

52,47 €

44,55 €

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

67,32 €

78,21 €

128,70 €

99,99 €

78,21 €

67,32 €

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

67,32 €

78,21 €

128,70 €

99,99 €

78,21 €

67,32 €

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

67,32 €

78,21 €

128,70 €

99,99 €

78,21 €

67,32 €

DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

68,31 €

79,20 €

129,69 €

100,98 €

79,20 €

68,31 €

STUDIO

STUDIO 2 ADULTS

73,26 €

85,14 €

134,64 €

105,93 €

85,14 €

73,26 €

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED

98,01 €

114,84 €

181,17 €

142,56 €

114,84 €

98,01 €

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

73,26 €

85,14 €

134,64 €

105,93 €

85,14 €

73,26 €

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

74,25 €

86,13 €

135,63 €

106,92 €

86,13 €

74,25 €

ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

74,25 €

86,13 €

135,63 €

106,92 €

86,13 €

74,25 €

ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)

74,25 €

86,13 €

135,63 €

106,92 €

86,13 €

74,25 €

ST2AD 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

75,24 €

87,12 €

136,62 €

107,91 €

87,12 €

75,24 €

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

86,13 €

100,98 €

156,42 €

121,77 €

100,98 €

86,13 €

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

116,82 €

136,62 €

210,87 €

165,33 €

136,62 €

116,82 €

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

146,52 €

173,25 €

266,31 €

207,90 €

173,25 €

146,52 €

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

86,13 €

100,98 €

156,42 €

121,77 €

100,98 €

86,13 €

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

87,12 €

101,97 €

157,41 €

122,76 €

101,97 €

87,12 €

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

87,12 €

101,97 €

157,41 €

122,76 €

101,97 €

87,12 €

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

87,12 €

101,97 €

157,41 €

122,76 €

101,97 €

87,12 €

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

88,11 €

102,96 €

158,40 €

123,75 €

102,96 €

88,11 €

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

104,94 €

201,96 €

189,09 €

148,50 €

123,75 €

104,94 €

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

133,65 €

158,40 €

243,54 €

190,08 €

158,40 €

133,65 €

APT2 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

134,64 €

159,39 €

244,53 €

191,07 €

159,39 €

134,64 €

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 5 дена 1ноќевање

Под 28 дена 1 ноќевање

Под 7 дена 1ноќевање

Под 5 дена 1ноќевање

Под 5 дена 1ноќевање

No Show

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

Соби: САТ ТВ,телефон,радио

Опис:ресоран,лоби бар,затворен базен,сауна,џакузи,конференциска сала, менувачница,паркинг, ски гардероба

Попусти и доплати:Доплата за новогодишна вечера 75 Еур за возрасни и 40 Еур за деца

Локација: 150 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен и фитнес