ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
KOPAONIK - Srebrna Lisica 3*
Srebrna Lisica 3*

Srebrna Lisica 3*- Kopaonik
https://www.srebrnalisica.com/

Цена по лице за пакет за наведен број на ноќи на база Појадок и Вечера

Тип на Сместување

Мах лица

01.12

23.12

23.12-30.12

30.12-02.01

02.01-23.01

23.01-06.03

06.03-13.03

13.03-20.03

20.03-01.04

Мин.Престој

7

7

3

7

7

7

7

7

2+0 Соба

2

 

 

 

180€

311

229

535

349

311

271

 

 

 

213€

0+1 / 2+0

Family Room

2

473

297

693

522

425

324

1+1 Family Room

3

332

197

460

364

332

249

2+1 Family Room

4-6

287

179

392

324

287

233

 

Цена по лице на ден на база Појадок и Вечера

Тип на Сместување

Мах лица

01.12 - 23.12

23.12-30.12

30.12-23.01

23.01-13.03

13.03-20.03

20.03-01.04

Мин.Престој

2

2

3

2

2

2

2+0 Соба

2

Нед-Чет

 

24

Чет-Нед

 

28€

70

97

70

45

Нед-Чет

 

28

Чет-Нед

 

33

0+1 / 2+0

Family Room

2

92

129

92

54

1+1 Family Room

3

75

86

75

41

2+1 Family Room

4-6

65

75

65

39

 

Во цената е вклучено:
- Појадок и Вечера

Во цената не е вклучено:
- Турстичка такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години плаќат 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (се наплаќа во агенција);
- Хотелско осигурување 0,30€ по лице на ден;

Услови за деца:
- Деца до 1,99 години ГРАТИС ( во присуство на две возрасни лица);
- Деца 2-6 години (во присуство на две возрасни лица) 50% попуст;
- Деца 6-11,99 години (во присуство на две возрасни лица) 30% попуст;

Доплати:
- Доплата за Ручек 6€ по лице на ден за возрасни; Деца до 11,99 години 3€ по лице на ден;
- За користење на 5-то легло 40% попуст;
- За користење на 6-то легло 60% попуст;
- За користење на Еднокреветна соба се наплаќа 2 цели суми;

Политика за откажување:
- Отказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма;
- Уплтатен аванс од 30% од вкупната сума не се рефондира;
- Доколку гостинот го прекине престојот , остатокот од средствата нема да бидат рефондирани;
- 50% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервацијата 15-8 дена пред почетокот на аранжманот;
- 100% од вкупната вредност на аранжманот ќе биде наплатено доколку се откаже резервацијата 8-0 дена пред почеткот на аранжманот;