WELLNESS & SPA - Hot Springs Spa 4* - с. Бања
Hot Springs Spa 4* - с. Бања

Hotel Hot Springs 4*, с Бања
BACK

https://hotsprings-spa.com/bg/

тип на сместување

05.01.2020 - 07.03.2020 појадок и вечера

08.03.2020 - 30.07.2020 појадок и вечера

31.07.2020 - 07.09.2020 појадок и вечера

08.09.2020 - 17.12.2020 појадок и вечера

недела - четврток  

петок - сабота

недела - четврток  

петок - сабота

недела - четврток  

петок - сабота

недела - четврток  

петок - сабота

по лице во Double comfort соба

€ 61,04

€ 73,03

€ 53,41

€ 63,22

€ 61,04

€ 73,03

€ 64,31

€ 63,22

по лице во Double Executive соба

€ 63,22

€ 76,30

€ 55,59

€ 65,40

€ 63,22

€ 76,30

€ 55,59

€ 65,40

по лице во Alpin Studio

€ 70,85

€ 82,84

€ 63,22

€ 73,03

€ 70,85

€ 82,84

€ 63,22

€ 73,03

по лице во Junior suite

€ 78,48

€ 90,47

€ 70,85

€ 80,66

€ 83,93

€ 90,47

€ 70,85

€ 80,66

по лице во Alpin Apartment

€ 86,11

€ 98,10

€ 78,48

€ 88,29

€ 86,11

€ 98,10

€ 78,48

€ 88,29

во цената е вклучено

ноќевање по лице со појадок и вечера

внатрешен и надворешен базен, турски хамам, парна бања, солена соба, финска сауна 80 ̊C и 90 ̊C, Био сауна 65 ̊C,  тепидариум, лакониум

интернет , паркинг, фитнес, детско катче

мин престој за викенд 2 ноќи

максимум сместување

DBL COMFORT ROOM - 2 + 0 лица

DBL EXECUTIVE ROOM - 2 +1 лица

ALPINE STUDIO - 2 +2 лица

JUNIOR SUITE - 2 +2 лица

попусти

дете 0-5.99г на дополнително легло- бесплатно

дете 6 - 11.99г на прво дополнително легло  - 29.00 еур на ден

дете 6 - 11.99г на второ дополнително легло  - 20еур на ден

возрасен/ дете над 12г на прво дополнително легло - 38еур на ден

возрасен/ дете над 12г на второ  дополнително легло - 29еур на ден

СПЕЦИЈАЛНИ ПОПУСТИ

15% попуст за престој 5 или повеќе ноќи (попустот важи и за лицата сместени на дополнително легло )

10% попуст за престој 3 или 4 ноќи (попустот важи и за лицата сместени на дополнително легло )