ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
KOPAONIK - Apartments Zvoncica
Apartments Zvoncica

 

http://www.vilakopaonik.com/vila-zvoncica/

 

Вила Звончица – Копаоник

10% попуст за уплата до 30.09.2021

Цените се дадени по СОБА на ден на база НАЕМ

Помал број на ноќи исклучиво на барање!

Тип на сместување

Капацитет на соба

19.12-26.12

26.12-23.01

23.01-27.02

27.02-06.03

06.03-20.03

20.03-27.03

Минимум престој

7

7

7

7

7

7

1+1 Студио

2

405€

566€

505€

425€

425€

425€

Апартман 1

4

657€

840€

657€

657€

658€

658€

Апартман 2

6

688€

860€

708€

688€

688€

688€

Апартман 3

8

708€

910€

765€

708€

708€

708€

ВИП Апартман

5

960€

1.214€

1.011€

1.011€

960€

960€

Петар Пан Апартман

7

1.020€

1.308€

1.308€

1.308€

1.308€

1.308€