Авио билети за сите дестинации

Со задоволство ве известуваме дека предмет на нашата работа се и авионските билети. Преку глобалниот дистрибуционен систем “AMADEUS” Ви овозможуваме брза и ефикасна услуга како и сите информации поврзани со планирање на Вашето авионско патување, по најниски тарифи на сите светски авио компании.

Овластени сме и за продажба на нискобуџетните авио компании

 • WIZZ AIR;
 • EASY JET;
 • AIR PRISHTINA;
 • EASY JET;
 • RYAN AIR;
со што Ви овозможуваме директни летови од Скопје до

 • ЛОНДОН,
 • ВЕНЕЦИЈА,
 • ЦИРИХ,
 • МИЛАНО,
 • ПАРИЗ,
 • ДИЗЕЛДОРФ,
 • АЈНДХОВЕН,
 • МЕМИМНГЕН,
 • КЕЛН,
 • ФРАНКФУРТ
и многу други по специјални цени.