ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
Toroni - Alexandros Sakis II
Alexandros Sakis II

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

5% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Куќата се наоѓа на 70 m од морето, веднаш зад куќата Anna Studios (Sakis III). Сите студија и апартмани се на кат. Има трокреветни студија со можност за помошен кревет и два петокреветни апартмани. Сите имаат SAT TV, клима вклучена во цената и интернет.

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН ЗА 9, 10, 11 ИЛИ 12 НОЌИ

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-

02.09

02.09-

12.09

12.09-

24.09

24.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

11

10 

10

10

10

10

10 

10

10 

12

9

1/2

studio

2

138

198

298

418

518

568

618

668

668

668

568

368

368

168

1/2+1

studio

3

158

228

328

448

548

598

648

698

698

698

598

398

398

198

1/2+2

studio

4

178

258

358

498

598

648

698

748

748

748

648

428

428

228

1/4

apartman

4

238

298

448

598

698

798

848

898

898

898

748

498

498

248

1/5

apartman

5

258

328

498

648

748

848

898

948

948

948

798

548

548

268

Плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 ЕУР = 62 МКД,

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!