ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
WELLNESS & SPA - Interhotel 4 * Сандански
Interhotel 4 * Сандански

 

Цените се за 1 ноќевање за 2 лица во двокреветна соба студио/апартман или за 1 лице во еднокреветна соба

Цени од 10.04.2022

Цените се по СОБА на ДЕН за услуга: ноќевање со појадок

SGL /еднокреветна соба/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

1adl

68 €

81 €

1adl +1chd /4-11,99/

68 €

81 €

 

DBL /двокреветна соба/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

2adl

86 €

105 €

2adl+1chd /0-3,99/

86 €

105 €

2adl +1chd /4-11,99/

99 €

120 €

2adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

99 €

120 €

2adl +1chd /12-15,99/

115 €

140 €

2adl +2chd /0-3,99 и 12-15,99/

115 €

140 €

SUP /супериор соба/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

2adl

104 €

126 €

2adl+1chd /0-3,99/

104 €

126 €

2adl +1chd /4-11,99/

104 €

126 €

2adl+2chd /0-3,99 и 4-11,99/

104 €

126 €

2adl +2chd /4-11,99/

104 €

126 €

2adl+1chd /12-15,99/

132 €

161 €

3adl

132 €

161 €

3adl+1chd /0-3,99/

132 €

161 €

3adl +1chd /4-11,99/

132 €

161 €

3adl+2chd /0-3,99 и 4-11,99/

132 €

161 €

 

STD /студио/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

2adl

126 €

151 €

2adl+1chd /0-3,99/

126 €

151 €

2adl +1chd /4-11,99/

126 €

151 €

2adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

126 €

151 €

2adl +2chd /4-11,99/

126 €

151 €

2adl +1chd /12-15,99/

154 €

186 €

2adl +2chd /0-3,99 и 12-15,99/

154 €

186 €

3adl

154 €

186 €

3adl +1chd /4-11,99/

154 €

186 €

3adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

154 €

186 €

 

APP /апартман/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

2 adl

141 €

170 €

2 adl+1chd (4-11,99)

141 €

170 €

2 adl+2chd (0-3,99/4-11,99)

141 €

170 €

2 adl+1chd (12-15,99)

170 €

205 €

2 adl+2chd (0-3,99 /12-15,99 )

170 €

205 €

3 adl

170 €

205 €

 

APP FAMILY/апартман фамилијарен/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

3 adl

193 €

232 €

3 adl+1chd (4-11,99)

193 €

232 €

3 adl+2chd (0-3,99/4-11,99)

193 €

232 €

3 adl+1chd (12-15,99)

222 €

267 €

4 adl

222 €

267 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
Доплата за вечера
15€  возрасен и дете 12-15,99 г, 8€  дете 4-12

 

Во цената Е вклучено:
Ноќевање со појадок
Туристичка такса
Користење: сауна,
Парна бања,
Фитнес центар,
Внатрешен базен со минерална вода,
Надворешен базен со минерална вода,
Користење на лежалки и крпи покрај базените,
Користење паркинг,
Безжичен интернет на територијата на хотелот,
Користење на сеф на рецепција на хотелот,

Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз
Патничко осигурување
Личен трошок на патникот
Неспомнати услуги

 

Напомена !
Сместување по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање до 12:00 ч. (локално време)
Доколку сакате да користите услуги во хотелот (собна сметка) гостите мора да ги наведат деталите за својата кредитната картичка
Цените НЕ ВАЖАТ за национални и верски празници, семинари, конгреси…

Поради состојбата со Коронавирус (СОВИД-19), можни се рестрикции ( во зависност од состојбата) на некој делови за заштита на гостите и персоналот.
Одредени услуги и удобности можеби нема да се достапни или ке се ограничени.

 

Услови за сместување во собите

сместување

минимум

максимум

Двокреветна соба (француско легло)

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г

Двокреветна соба (разделени легла)

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 3.99г.

Супериор соба

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Студио

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Апартман Лукс

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Апартман Фемили

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г.

 

Цени од 01-10.04.2022

Цените се по соба на ден, важат за период 01-10.04.2022

денови

петок и сабота

недела до четврток

услуга

ноќевање/појадок

полупансион

ноќевање/ појадок

полупансион

Еднокреветна

85

100

70

85

Двокреветна

110

139

91

121

Супериор

132

161

110

139

Студио

158

188

132

161

Апартман

178

208

148

178

Апартамн фам.

244

288

203

247

Возрасен на доп

37

51

30

45

Дете 12-15 на доп

37

51

30

45

Дете 4-11,99 во DBL

16

24

13

21

Дете со 1 возрасен

0

8

0

8

Дете до 3,99

0

0

0

0

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

Во цената Е вклучено:
Ноќевање со појадок
Туристичка такса
Користење: сауна,
Парна бања,
Фитнес центар,
Внатрешен базен со минерална вода,
Надворешен базен со минерална вода,
Користење на лежалки и крпи покрај базените,
Користење паркинг,
Безжичен интернет на територијата на хотелот,
Користење на сеф на рецепција на хотелот,

 

Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз
Патничко осигурување
Личен трошок на патникот
Неспомнати услуги

Напомена !
Сместување по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање до 12:00 ч. (локално време)
Доколку сакате да користите услуги во хотелот (собна сметка) гостите мора да ги наведат деталите за својата кредитната картичка
Цените НЕ ВАЖАТ за национални и верски празници, семинари, конгреси…

Поради состојбата со Коронавирус (СОВИД-19), можни се рестрикции ( во зависност од состојбата) на некој делови за заштита на гостите и персоналот.
Одредени услуги и удобности можеби нема да се достапни или ке се ограничени.

Услови за сместување во собите

сместување

минимум

максимум

Двокреветна соба (француско легло)

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г

Двокреветна соба (разделени легла)

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 3.99г.

Супериор соба

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Студио

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Апартман Лукс

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Апартман Фемили

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г.

 

 

29.04-02.05 / 05-08.05 / 20-24.05 /

Цените се по соба на ден – услуга по избор

услуга

ноќевање/појадок

полупансион

Еднокреветна

90

105

Двокреветна

115

146

Супериор

138

169

Студио

166

197

Апартман

187

218

Апартамн фамил.

255

302

Возрасен на допол. легло

38

54

Дете 12-15 на допол. легло

38

54

Дете 4-11,99 со 1 возрасен во соба

0

8

Дете 4-11,99 со 2 возрасни на доп. во соба

17

25

Дете 4-11,99 со 2 возрасни на доп. во студио

0

8

Дете 4-11,99 со 2 возрасни на доп. во супериор

0

8

Дете 4-11,99 со 2 возрасни на доп. во апартман

0

8

Дете до 3,99

0

0

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

Во цената Е вклучено:
Услуга по избор : Ноќевање со појадок / полупансион
Туристичка такса
Користење: сауна,
Парна бања,
Фитнес центар,
Внатрешен базен со минерална вода,
Надворешен базен со минерална вода,
Користење на лежалки и крпи покрај базените,
Користење паркинг,
Безжичен интернет на територијата на хотелот,
Користење на сеф на рецепција на хотелот,

 

Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз
Патничко осигурување
Личен трошок на патникот
Неспомнати услуги

 

Напомена !
Сместување по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање до 12:00 ч. (локално време)
Доколку сакате да користите услуги во хотелот (собна сметка) гостите мора да ги наведат деталите за својата кредитната картичка

Поради состојбата со Коронавирус (СОВИД-19), можни се рестрикции ( во зависност од состојбата) на некој делови за заштита на гостите и персоналот.
Одредени услуги и удобности можеби нема да се достапни или ке се ограничени.

Услови за сместување во собите

сместување

минимум

максимум

Двокреветна соба (француско легло)

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г

Супериор соба

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Студио

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Апартман

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Апартман Фемили

1 возрасен

4 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г.