LAST MINUTE
ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
BANSKO - MPM Sport 4*
MPM Sport 4*

 

15% попуст за резервации до 26.01.2018 за престој во период 25.02- 07.03.2018

 

early booking попуст 25 % за резервации до 31.07
20 % за резервации до 31.08
15 % за резервации до 30.09
10 % за резервации до 31.10
дополнителни попусти 14=12; 7=6 за пристигнувања 21.12 и после 16.03
Попустите се комбинираат
CHILDREN 2-13 Услуга Полупансион
http://www.mpmhotels.bg/eng/htmls/sport.html
MPM SPORT 4* 29.12-04.01 05.01-11.01 22.12-28.12;
12.01-08.03
01.12-21.12;
09.03-15.04
DBL EXECUTIVE / HB 74,60 € 65,82 € 51,56 € 43,88 €
SGL 149,19 € 131,64 € 78,98 € 71,31 €
DBL 1AD+1CH 130,54 € 115,19 € 90,23 € 76,79 €
DBL 1AD+2CH 147,00 € 131,64 € 106,68 € 93,25 €
DBL 2AD 149,19 € 131,64 € 103,12 € 87,76 €
DBL 2AD+1CH 165,65 € 148,10 € 119,57 € 104,22 €
DBL 3AD 201,41 € 177,71 € 139,21 € 118,48 €
DBL DELUXE / HB 88,86 € 78,98 € 58,14 € 47,17 €
SGL 177,71 € 157,97 € 85,57 € 74,60 €
STD 1AD+1CH 155,50 € 138,22 € 101,75 € 82,55 €
STD 1AD+2CH 171,95 € 154,68 € 118,20 € 99,00 €
STD 1AD+3CH 188,41 € 171,13 € 134,66 € 115,46 €
STD 2AD 177,71 € 157,97 € 116,28 € 94,34 €
STD 2AD+1CH 194,17 € 174,42 € 132,74 € 110,80 €
STD 2AD+2CH 210,62 € 190,88 € 149,19 € 127,25 €
STD 3AD 239,91 € 213,26 € 156,98 € 127,36 €
STD 3AD+1CH 256,37 € 229,71 € 173,44 € 143,82 €
STD 4AD 302,11 € 268,55 € 197,68 € 160,38 €
ONE BEDROOM APARTMENT / HB 230,37 € 207,33 € 161,26 € 138,22 €
SGL 230,37 € 207,33 € 161,26 € 138,22 €
APP 1AD+1CH 230,37 € 207,33 € 161,26 € 138,22 €
APP 1AD+2CH 230,37 € 207,33 € 161,26 € 138,22 €
APP 1AD+3CH 230,37 € 207,33 € 161,26 € 138,22 €
APP 2AD 230,37 € 207,33 € 161,26 € 138,22 €
APP 2AD+1CH 230,37 € 207,33 € 161,26 € 138,22 €
APP 2AD+2CH 230,37 € 207,33 € 161,26 € 138,22 €
APP 3AD 230,37 € 207,33 € 161,26 € 138,22 €
APP 3AD+1CH 230,37 € 207,33 € 161,26 € 138,22 €
APP 4AD 230,37 € 207,33 € 161,26 € 138,22 €
Release periods 21 days 14 days 7 days 3 days
Cancellation periods 21 days 14 days 7 days 3 days
Cancellation penalty 100% of booked stay 100% of booked stay 1st night 1st night
NO SHOW penalty 100% of booked stay 100% of booked stay 2 nights 2 nights
Minimum stay 4 nights 4 nights 3 nights -
SUPPLEMENTS ADULT CHILD 2-13
Deluxe VIP apartment supplement per night 60,00 € -
New Year' Eve dinner 80,00 € 40,00
Indoor heated car garage per night 8,00 € -
community tax 0,00 € 0,00
* цените вклучуваат користење на базен, сауна, парна бања, римска бања, џакузи, ски гардеробер, WIFI
* Една вечера по лице за престој од мин. 3 ноќи во ресторан Unique Sport (со предрезервација)
Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1еур = 62 мкд

Туристичка такса од 1€ по лице на ноќ (задолжително)


Цената е дадена во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.