ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2018 - ЕГИПЕТ
BANSKO - Perun Lodge 4*
Perun Lodge 4*

Early bookings:
15 % Попуст за резервации направени во период 01.10-31.10.2017 и 100% уплатени до 05.11.2017
10 % Попуст за резервации направени во период 01.11-30.11.2017 и 100% уплатени до 05.12.2017
Дополнителни попусти:
7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12 и 14=12 за пристигнување во период до 21.12.2017, во период 13.01.-20.01.2018 и од 20.02.2018 до крајот на сезоната
* Дополнителните попусти се комбинираат со ЕВ попустот!
HALF BOARD
STUDIO -минимум 2; максимум 2+1 01.12-22.12.17; 23.12-28.12.17; 29.12-04.01.18 05.01-12.01.18 20.01-03.02.18
05.03-20.04.18 13.01-19.01.18;

04.02-04.03.18
По лице во STUDIO HB 31,90 € 34,10 € 62,70 € 45,10 € 38,50 €
Наем на STUDIO /2 Adult/ 63,80 € 68,20 € 125,40 € 90,20 € 77,00 €
STUDIO - SGL USE (max 1 adl+1 chd 0-4,99 y.o.) 48,40 € 50,60 € 125,40 € 90,20 € 55,00 €
1 Adults + 1 Chd (5-11,99) 55,80 € 59,70 € 109,70 € 78,90 € 67,40 €
1 Adults + 2 Chd (5-11,99) 72,30 € 76,20 € 126,20 € 95,40 € 83,90 €
2 Adults + 1 Chd (5-11,99) 80,30 € 84,70 € 141,90 € 106,70 € 93,50 €


JUNIOR SUITE- минимум 2; 01.12-22.12.17; 23.12-28.12.17; 29.12-04.01.18 05.01-12.01.18 20.01-03.02.18
максимум 2+1 или 3 возрасни 05.03-20.04.18 13.01-19.01.18;


04.02-04.03.18
По лице во JUNIOR SUITE HB 34,10 € 36,30 € 68,20 € 50,60 € 40,70 €
Наем на JUNIOR SUITE /2 Adult/ 68,20 € 72,60 € 136,40 € 101,20 € 81,40 €
JUNIOR SUITE - SGL USE (max 1 adl+1 chd 0-4,99 y.o.) 68,20 € 72,60 € 136,40 € 101,20 € 81,40 €
JUNIOR SUITE + EXTRA BED /3 Adults/ 92,10 € 98,00 € 184,10 € 136,60 € 109,90 €
1 Adults + 1 Chd (5-11,99) 59,70 € 63,50 € 119,40 € 88,60 € 71,20 €
1 Adults + 2 Chd (5-11,99) 76,20 € 80,00 € 135,90 € 105,10 € 87,70 €
2 Adults + 1 Chd (5-11,99) 84,70 € 89,10 € 152,90 € 117,70 € 97,90 €


APP 1-Bedroom- минимум 2; 01.12-22.12.17; 23.12-28.12.17; 29.12-04.01.18 05.01-12.01.18 20.01-03.02.18
максимум 2+2 или 3 возрасни 05.03-20.04.18 13.01-19.01.18;


04.02-04.03.18
По лице во APP 1-bedroom HB 34,10 € 36,30 € 68,20 € 50,60 € 40,70 €
Наем на APP 1-Bedroom /2 Adult/ 68,20 € 72,60 € 136,40 € 101,20 € 81,40 €
APP 1-bedroom - SGL USE (max 1 adl+1 chd 0-4,99 y.o.) 68,20 € 72,60 € 136,40 € 101,20 € 81,40 €
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 Adults/ 92,10 € 98,00 € 184,10 € 136,60 € 109,90 €
1 Adults + 1 Chd (5-11,99) 59,70 € 63,50 € 119,40 € 88,60 € 71,20 €
1 Adults + 2 Chd (5-11,99) 76,20 € 80,00 € 135,90 € 105,10 € 87,70 €
2 Adults + 1 Chd (5-11,99) 84,70 € 89,10 € 152,90 € 117,70 € 97,90 €
2 Adults + 2 Chd (5-11,99) 101,20 € 105,60 € 169,40 € 134,20 € 114,40 €
Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНО)
Новогодишна Вечера во основен ресторан - 76€ за возрасен и 41€ за дете од 5 дo 11,99 години
Новогодишна Вечера во зимска градина на ресторанот- 66€ за возрасен и 36€ за дете од 5 дo 11,99 години
Паркинг - да се резервира при резервација (се плаќа во агенција) 10 EUR/ден
Минимум престој 1 1 4 1 1
Release 3 7 21 14 7
Политика за отказ на резервации 3 7 21 14 7
Пенали за отказ на резервација (во ноќи) 1 1 100% 100% 1
Пенали за NO show (во ноќи) 2 2 100% 100% 2
Задолжително: Туристичка такса од 1€ по лице на ден
Цената е дадена во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.