LAST MINUTE
ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
BOROVEC - Samokov 4*
Samokov 4*
early booking попуст 15 % за резервации до 31.10

10 % за резервации до 30.11
дополнителни попусти за резервации после 01.12.2016 5=4; 14=12 за пристигнувања во период 05.01-31.01 & 01.03-31.03
CH = CHILDREN 6-13 Услуга Ноќевање со појадок или Полупансион
Деца до 5.99 год се сместуваат БЕСПЛАТНО http://www.samokov.com/
SAMOKOV 4* 29.12-04.01 05.01-12.01;
03.02-16.02
13.01-02.02;
17.02-26.02
20.12-28.12;
27.02-31.03
DOUBLE STANDARD / BB 51,51 € 38,36 € 32,88 € 26,30 €
SGL 67,95 € 54,80 € 49,32 € 42,74 €
DBL 1AD+1CH 77,27 € 57,54 € 49,32 € 39,46 €
DBL 1AD+2CH 103,02 € 76,72 € 65,76 € 52,61 €
DBL 2AD 103,02 € 76,72 € 65,76 € 52,61 €
DBL 2AD+1CH 103,02 € 76,72 € 65,76 € 52,61 €
DBL 3AD 144,23 € 107,41 € 92,06 € 73,65 €
DOUBLE STANDARD / HB 54,80 € 42,74 € 37,26 € 30,69 €
SGL 71,24 € 59,18 € 53,70 € 47,13 €
DBL 1AD+1CH 82,20 € 64,12 € 55,90 € 46,03 €
DBL 1AD+2CH 109,60 € 85,49 € 74,53 € 61,38 €
DBL 2AD 109,60 € 85,49 € 74,53 € 61,38 €
DBL 2AD+1CH 137,00 € 106,86 € 93,16 € 76,72 €
DBL 3AD 153,44 € 119,68 € 104,34 € 85,93 €
Доплати ADULT CHILD 2-12

Божиќна вечера 35,00 € 20,00

Новогодишна вечера 45,00 € 30,00

community tax 0,00 € 0,00
* цената вклучува користење на базен

Туристичка такса од 1€ по лице на ноќ (задолжително)


Цената е дадена во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.