LAST MINUTE
ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
BANSKO - Belvedere 4*
Belvedere 4*
early booking попусти 20 % за резервации до 30.09
15 % за резервации до 30.10
10 % за резервации до 30.11
дополнителни попусти 7=6; 14=12за престој до 25.12 за пристигнувања 02.01
дополнителни попусти за Македонски туристи 6=5 престој до 25.12 и пристигнувања после 02.01
Попустите се комбинираат Услуга Полупансион
CH = CHILDREN 6-12 Деца до 5,99 се сместуваат БЕСПЛАТНО
BELVEDERE 4* 26.12-01.01 02.01-08.01 09.01-28.02 19.12-25.12;
01.03-01.04
ONE BEDROOM APARTMENT / HB 120,67 € 92,82 € 81,90 € 60,06 €
SGL 120,67 € 92,82 € 81,90 € 60,06 €
APP 1AD+1CH 120,67 € 92,82 € 81,90 € 60,06 €
APP 1AD+2CH 131,64 € 103,74 € 92,82 € 70,98 €
APP 1AD+3CH 142,61 € 114,66 € 103,74 € 81,90 €
APP 2AD 120,67 € 92,82 € 81,90 € 60,06 €
APP 2AD+1CH 131,64 € 103,74 € 92,82 € 70,98 €
APP 2AD+2CH 142,61 € 114,66 € 103,74 € 81,90 €
APP 3AD 142,61 € 114,66 € 103,74 € 81,90 €
APP 3AD+1CH 153,58 € 125,58 € 114,66 € 92,82 €
APP 4AD 164,55 € 136,50 € 125,58 € 103,74 €
TWO BEDROOMS APARTMENT / HB 197,46 € 163,80 € 141,96 € 96,10 €
SGL 197,46 € 163,80 € 141,96 € 96,10 €
APP 1AD+1CH 197,46 € 163,80 € 141,96 € 96,10 €
APP 1AD+2CH 197,46 € 163,80 € 141,96 € 96,10 €
APP 1AD+3CH 197,46 € 163,80 € 141,96 € 96,10 €
APP 1AD+4CH 208,43 € 174,72 € 152,88 € 107,02 €
APP 1AD+5CH 219,40 € 185,64 € 163,80 € 117,94 €
APP 2AD 197,46 € 163,80 € 141,96 € 96,10 €
APP 2AD+1CH 197,46 € 163,80 € 141,96 € 96,10 €
APP 2AD+2CH 197,46 € 163,80 € 141,96 € 96,10 €
APP 2AD+3CH 208,43 € 174,72 € 152,88 € 107,02 €
APP 2AD+4CH 219,40 € 185,64 € 163,80 € 117,94 €
APP 3AD 197,46 € 163,80 € 141,96 € 96,10 €
APP 3AD+1CH 197,46 € 163,80 € 141,96 € 96,10 €
APP 3AD+2CH 208,43 € 174,72 € 152,88 € 107,02 €
APP 3AD+3CH 219,40 € 185,64 € 163,80 € 117,94 €
APP 4AD 197,46 € 163,80 € 141,96 € 96,10 €
APP 4AD+1CH 208,43 € 174,72 € 152,88 € 107,02 €
APP 4AD+2CH 219,40 € 185,64 € 163,80 € 117,94 €
APP 5AD 219,40 € 185,64 € 163,80 € 117,94 €
Release periods: 28 days 21 days 14 days 10 days
Cancellation periods: 21 days 14 days 10 days 7 days
Cancellation penalty: 100 % of booked stay 2 nights 2 nights 2 nights
NO SHOW penalty: 100 % of booked stay 3 nights 3 nights 3 nights
Minimum stay: 5 nights 5 nights 3 nights -
Доплати ADULT CHILD 6-12 CHILD 2-6
Ручек 9,00 € 4,00 -
Новогодишна вечера 74,00 € 37,00 15,00
community tax 0,00 € 0,00 0,00
* цената вклучува користење на базен, сауна, парна бања,
турска бања, џакузи, интернет, паркинг трансфер до гондолата, WI-FI

Туристичка такса од 1€ по лице на ноќ (задолжително)


Цената е дадена во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.