LAST MINUTE
ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
PAMPOROVO - Finlandia 4*
Finlandia 4*

early booking попуст 20 % до 31.10 за престој до 27.12 и пристигнувања после 04.01

10 % до 30.11 за престој до 27.12 и пристигнувања после 04.01
дополнителни попусти 7=6, 10=9, 11=9; 14=12 за пристигања во период: 01.12-27.12; 14.01-25.01; 11.02-09.04
дополнителни попусти за Македонски туристи 6=5 за пристигнувања во период: 01.12-27.12; 14.01-25.01; 11.02-09.04
CH = CHILDREN 3-12 Услуга Полупансион
Деца до 2.99 год. се сместуваат бесплатно http://www.hotelfinlandia.com/defaulteng.aspx
FINLANDIA 4* 28.12-03.01 04.01-13.01;
26.01-10.02
01.12-27.12;
14.01-25.01;
11.02-09.04
DBL STANDART / HB 75,90 € 45,90 € 39,90 €
SGL 151,90 € 68,90 € 59,90 €
DBL 1AD+1CH 113,90 € 68,90 € 59,90 €
DBL 1AD+2CH 151,90 € 91,90 € 79,90 €
DBL 1AD+3CH 189,90 € 105,70 € 91,90 €
DBL 2AD 151,90 € 91,90 € 79,90 €
DBL 2AD+1CH 189,90 € 105,70 € 91,90 €
DBL 2AD+2CH 227,90 € 119,50 € 103,90 €
DBL 3AD 205,10 € 124,10 € 107,90 €
DBL LUX / HB 85,90 € 55,90 € 49,90 €
SGL 171,90 € 83,90 € 74,90 €
DBL 1AD+1CH 128,90 € 83,90 € 74,90 €
DBL 1AD+2CH 171,90 € 111,90 € 99,90 €
DBL 2AD 171,90 € 111,90 € 99,90 €
DBL 2AD+1CH 214,90 € 128,70 € 114,90 €
DBL 3AD 232,10 € 151,10 € 134,90 €
ONE BEDROOM APARTMENT / HB 159,90 € 113,90 € 89,90 €
SGL NO NO NO
APP 1AD+1CH 189,90 € 143,90 € 119,90 €
APP 1AD+2CH 199,90 € 153,90 € 129,90 €
APP 1AD+3CH 209,90 € 163,90 € 139,90 €
APP 2AD 199,90 € 153,90 € 129,90 €
APP 2AD+1CH 209,90 € 163,90 € 139,90 €
APP 2AD+2CH 219,90 € 173,90 € 149,90 €
APP 3AD 219,90 € 173,90 € 149,90 €
APP 3AD+1CH 229,90 € 183,90 € 159,90 €
APP 4AD 239,90 € 193,90 € 169,90 €
Доплати ADULT CHILD 3-12
Божиќна вечера 25,00 € 12,00
Новогодишна вечера 48,00 € 24,00
community tax 0,00 € 0,00
* цената вклучува користење на базен, фитнес, WIFI, паркинг, трансфер до ски лифтот