ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
BOROVEC - Samokov 4*
Samokov 4*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 10.11.2021 10 % ПОПУСТ

7=6,14=12 (и комбинации ) ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 21.01.2021 И ОД 06.03 ДО 10.04.2021

( ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 10.11.2021)

SAMOKOV 4* BOROVETS                                          www.samokov.com

1

19.12.2021

27.12.2021

03.01.2022

17.01.2022

29.01.2022

26.02.2022

26.12.2021

02.01.2022

16.01.2022

28.01.2022

25.02.2022

10.04.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

DOUBLE ROOM

62,00 €

105,00 €

85,00 €

69,00 €

85,00 €

62,00 €

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

89,00 €

149,00 €

121,00 €

99,00 €

121,00 €

89,00 €

SINGLE ROOM

50,00 €

71,00 €

61,00 €

54,00 €

61,00 €

50,00 €

DBL 1+1 CHD (5-11,99)

48,00 €

79,00 €

64,00 €

53,00 €

64,00 €

48,00 €

SGL 1+1 CHD (0-4,99)

52,00 €

72,00 €

62,00 €

55,00 €

62,00 €

52,00 €

DBL 1+2 CHD (0-4,99)

49,00 €

80,00 €

65,00 €

54,00 €

65,00 €

49,00 €

(5-11,99)

DBL 1+2 CHD (5-11,99)

64,00 €

106,00 €

86,00 €

70,00 €

86,00 €

64,00 €

(5-11,99)

DBL 2+1 CHD (5-11,99)

79,00 €

131,00 €

106,00 €

87,00 €

106,00 €

79,00 €

DBL 2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)

80,00 €

132,00 €

107,00 €

88,00 €

107,00 €

80,00 €

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-ПOЛУПАНСИОН

DOUBLE ROOM

71,00 €

114,00 €

96,00 €

80,00 €

96,00 €

71,00 €

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

102,00 €

162,00 €

137,00 €

114,00 €

137,00 €

102,00 €

SINGLE ROOM

55,00 €

76,00 €

67,00 €

59,00 €

67,00 €

55,00 €

DBL 1+1 CHD (5-11,99)

54,00 €

86,00 €

72,00 €

61,00 €

72,00 €

54,00 €

SGL 1+1 CHD (0-4,99)

56,00 €

77,00 €

68,00 €

60,00 €

68,00 €

56,00 €

DBL 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)

55,00 €

87,00 €

74,00 €

62,00 €

74,00 €

55,00 €

DBL 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)

72,00 €

115,00 €

97,00 €

81,00 €

97,00 €

72,00 €

DBL 2+1 CHD (5-11,99)

90,00 €

142,00 €

120,00 €

101,00 €

120,00 €

90,00 €

DBL 2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)

91,00 €

143,00 €

121,00 €

102,00 €

121,00 €

91,00 €

Соби: мини бар ,балкон,телефон,телевизор,радио,радио,тоалет

Опис: конференциска сала ,бизнис центар , затворен базен, кафе слаткарница ,ноќен бар, лоби бар,ресторан,менувачница,фризерница,сала за интернетсауна,масажа,солариум,џакузи,ски гардероба,ски школо,куглање, лекарски кабинет,сеф на рецепција,СПА

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 50 ЕУР деца 35 ЕУР за деца од 2-11.99 години

Локација: 100 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен , интернет

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД