ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
BOROVEC - Iglika Palace 4*
Iglika Palace 4*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2020 15 % ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.12 ДО 25.12.2021 И ОД 02.01 ДО 09.04.2022


IGLIKA PALACE 4* BOROVETS                                                               www.hoteliglikapalace.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

18.12.2021

26.12.2021

02.01.2022

16.01.2022

31.01.2022

12.02.2022

20.02.2022

06.03.2022

25.12.2021

01.01.2022

15.01.2022

30.01.2022

11.02.2022

19.02.2022

05.03.2022

09.04.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

101,49 €

146,27 €

124,38 €

101,49 €

124,38 €

146,27 €

124,38 €

101,49 €

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

140,30 €

200,99 €

170,15 €

140,30 €

170,15 €

200,99 €

170,15 €

140,30 €

SINGLE ROOM

91,54 €

76,62 €

134,33 €

91,54 €

134,33 €

76,62 €

134,33 €

91,54 €

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

89,55 €

146,27 €

108,46 €

89,55 €

108,46 €

146,27 €

108,46 €

89,55 €

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

92,54 €

77,61 €

135,32 €

92,54 €

135,32 €

77,61 €

135,32 €

92,54 €

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

90,55 €

78,61 €

109,45 €

90,55 €

109,45 €

147,26 €

109,45 €

90,55 €

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

102,49 €

147,26 €

125,37 €

102,49 €

125,37 €

147,26 €

125,37 €

102,49 €

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

102,49 €

147,26 €

125,37 €

102,49 €

125,37 €

147,26 €

125,37 €

102,49 €

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

102,49 €

147,26 €

125,37 €

102,49 €

125,37 €

147,26 €

125,37 €

102,49 €

STUDIO 

STUDIO 3 ADULTS

152,24 €

218,90 €

186,07 €

152,24 €

186,07 €

218,90 €

186,07 €

152,24 €

STUDIO 3 ADULTS+EXTRA BED

191,04 €

273,63 €

232,83 €

191,04 €

232,83 €

273,63 €

232,83 €

191,04 €

ST3AD 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

153,23 €

219,90 €

187,06 €

153,23 €

187,06 €

219,90 €

187,06 €

153,23 €

ST3AD 3+1 CHD (0-1,99)

153,23 €

219,90 €

187,06 €

153,23 €

187,06 €

219,90 €

187,06 €

153,23 €

ST3AD 3+1 CHD (2-11,99)

153,23 €

219,90 €

187,06 €

153,23 €

187,06 €

219,90 €

187,06 €

153,23 €

Такса за лице на ден

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

Минимум престој

1

7

1

1

1

1

1

1

Отказ

Под 5 дена 2 ноќевања

Под 21 ден 100%

Под 7 дена 2 ноќевања

Под 5 дена 2 ноќевања

Под 7 дена 2 ноќевања

Под 21 ден

Под 7 дена 2 ноќевања

Под 5 дена 2 ноќевања

2 ноќевања

No Show

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: мини бар, кабловска телевизија, телефон

Опис:ресторан, камин,лоби бар, затворен базен,фитнес,солариум, масажа,солариум,бар

Попусти и доплати: доплата за Новогодишна вечера 55Еур за возрасни и 30 Еур за деца

Локација: 150 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен, паркинг, интернет во лоби, пауза за чај секој ден од 16.00 до 17.00 часот (само за гостите на база полупансион )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2020 15 % ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.12 ДО 25.12.2021 И ОД 02.01 ДО 09.04.2022