ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
BOROVEC - Yanakiev 4*
Yanakiev 4*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2021 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.11.2021 10% ПОПУСТYANAKIEV 4* BOROVETS                                      www.hotel-yanakiev.com

1

01.12.2021

18.12.2021

27.12.2021

02.01.2022

08.01.2022

12.02.2022

19.02.2022

17.12.2021

26.12.2021

01.01.2022

07.01.2022

11.02.2022

18.02.2022

31.03.2022

ЦЕНИ СА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

STANDARD

DOUBLE ROOM

78,00 €

142,00 €

211,00 €

178,00 €

142,00 €

178,00 €

105,00 €

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

105,00 €

192,00 €

285,00 €

240,00 €

192,00 €

240,00 €

141,00 €

SINGLE ROOM

68,00 €

120,00 €

175,00 €

148,00 €

120,00 €

148,00 €

90,00 €

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

69,00 €

121,00 €

176,00 €

149,00 €

121,00 €

149,00 €

91,00 €

SGL 1+1 CHD (6-12,99)

69,00 €

121,00 €

176,00 €

149,00 €

121,00 €

149,00 €

91,00 €

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

79,00 €

143,00 €

212,00 €

179,00 €

143,00 €

179,00 €

106,00 €

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

79,00 €

143,00 €

212,00 €

179,00 €

143,00 €

179,00 €

106,00 €

DBL 2+1 CHD (6-12,99)

94,00 €

158,00 €

227,00 €

193,00 €

158,00 €

193,00 €

120,00 €

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2 AD

109,00 €

196,00 €

287,00 €

230,00 €

196,00 €

230,00 €

178,00 €

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

121,00 €

208,00 €

299,00 €

242,00 €

208,00 €

242,00 €

190,00 €

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

133,00 €

220,00 €

311,00 €

254,00 €

220,00 €

254,00 €

202,00 €

[2. ADL]

APT2 1+2 CHD (6-12,99) (6-12,99)

116,00 €

202,00 €

293,00 €

237,00 €

202,00 €

237,00 €

185,00 €

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

110,00 €

197,00 €

288,00 €

231,00 €

197,00 €

231,00 €

179,00 €

APT2 2+1 CHD (6-12,99)

116,00 €

202,00 €

293,00 €

237,00 €

202,00 €

237,00 €

185,00 €

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-12,99)

117,00 €

203,00 €

294,00 €

238,00 €

203,00 €

238,00 €

186,00 €

APT2 2+2 CHD (6-12,99) (6-12,99)

122,00 €

207,00 €

300,00 €

243,00 €

209,00 €

243,00 €

191,00 €

ЦЕНИ СА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

STANDARD

DOUBLE ROOM

100,00 €

165,00 €

233,00 €

200,00 €

165,00 €

200,00 €

127,00 €

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

135,00 €

222,00 €

315,00 €

270,00 €

222,00 €

270,00 €

171,00 €

SINGLE ROOM

79,00 €

131,00 €

186,00 €

159,00 €

131,00 €

159,00 €

101,00 €

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

80,00 €

132,00 €

187,00 €

160,00 €

132,00 €

160,00 €

102,00 €

SGL 1+1 CHD (6-12,99)

80,00 €

132,00 €

187,00 €

160,00 €

132,00 €

160,00 €

102,00 €

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

101,00 €

166,00 €

234,00 €

201,00 €

166,00 €

201,00 €

128,00 €

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

101,00 €

166,00 €

234,00 €

201,00 €

166,00 €

201,00 €

128,00 €

DBL 2+1 CHD (6-12,99)

121,00 €

186,00 €

255,00 €

221,00 €

186,00 €

219,00 €

148,00 €

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2 AD

153,00 €

240,00 €

331,00 €

274,00 €

240,00 €

274,00 €

222,00 €

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

188,00 €

274,00 €

365,00 €

309,00 €

274,00 €

309,00 €

257,00 €

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED [2. ADL]

222,00 €

309,00 €

400,00 €

343,00 €

309,00 €

343,00 €

291,00 €

APT2 1+2 CHD (6-12,99) (6-12,99)

166,00 €

252,00 €

343,00 €

287,00 €

252,00 €

287,00 €

235,00 €

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

155,00 €

241,00 €

332,00 €

276,00 €

241,00 €

276,00 €

223,00 €

APT2 2+1 CHD (6-12,99)

166,00 €

252,00 €

343,00 €

287,00 €

252,00 €

287,00 €

235,00 €

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-12,99)

167,00 €

253,00 €

344,00 €

288,00 €

253,00 €

288,00 €

236,00 €

APT2 2+2 CHD (6-12,99) (6-12,99)

178,00 €

264,00 €

355,00 €

298,00 €

264,00 €

299,00 €

247,00 €

Доплата за поглед на стаза за лице на ден

5

5

5

5

5

5

5

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Минимум престој

4

4

4

4

4

4

4

Отказ

Под 3 дена

Под 7 дена

Под 28 дена

Под 14 дена

Под 7 дена

Под 14 дена

Под 7 дена

1 ноќевање

1 ноќевање

3 ноќевања

2 ноќевања

1 ноќевање

2ноќевања

1 ноќевање

No Show

10%

30%

100%

45%

30%

45%

30%

Соби: мини бар,балкон,телефон,САТ ТВ

Опис: конференциска сала, бизнис центар,затворен базен, ноќен клуб,лоби бар,ресторан,фитнес сала,сауна,масажа,ски гардероба,сеф

Попусти и доплати:Доплата за Новогодишна вечера 90 Еур за возрасни и 50 Еур за деца

Локација: 50 метри од ски лифтовите

Цената вклучува: користење на затворен базен,паркинг,детска градина,интернет, ( сауна , парна бања и лакониум од 15.00 до 19.00 часот )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2021 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.11.2021 10% ПОПУСТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД