ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
PAMPOROVO - Orpheus 4*
Orpheus 4*

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.11.2021 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.12 ДО 28.12.2021 И ОД 03.01 ДО 05.03.2022

( ЗА ПРЕСТОЈ ДО 6 НОЌЕВАЊА)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.11.2021 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.12 ДО 28.12.2021 И ОД 03.01 ДО 05.03.2022

( ЗА ПРЕСТОЈ ОД 7 И ПОВЕЌЕ НОЌЕВАЊА)

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ORPHEUS 4* PAMPOROVO                                                        www.hotel-orpheus.com

1

22.12.2021

29.12.2021

03.01.2022

09.01.2022

22.01.2022

20.02.2022

06.03.2022

28.12.2021

02.01.2022

08.01.2022

21.01.2022

19.02.2022

05.03.2022

20.03.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

117,00 €

190,00 €

117,00 €

108,00 €

117,00 €

108,00 €

90,00 €

SINGLE ROOM

87,00 €

143,00 €

87,00 €

80,00 €

87,00 €

80,00 €

67,00 €

DBL 1+1 CHD (2-12,99)

94,00 €

153,00 €

94,00 €

87,00 €

94,00 €

87,00 €

73,00 €

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

88,00 €

144,00 €

88,00 €

81,00 €

88,00 €

81,00 €

68,00 €

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

95,00 €

154,00 €

95,00 €

88,00 €

95,00 €

88,00 €

74,00 €

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

118,00 €

191,00 €

118,00 €

109,00 €

118,00 €

109,00 €

91,00 €

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

118,00 €

191,00 €

118,00 €

109,00 €

118,00 €

109,00 €

91,00 €

DBL 2+1 CHD (2-12,99)

118,00 €

191,00 €

118,00 €

109,00 €

118,00 €

109,00 €

91,00 €

TRIPLE ROOM

TRIPLE 3 AD [3ADL]

133,00 €

216,00 €

133,00 €

123,00 €

133,00 €

123,00 €

103,00 €

TPL3 1+1 CHD (2-12,99)

132,00 €

215,00 €

132,00 €

122,00 €

132,00 €

122,00 €

102,00 €

TPL3 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

133,00 €

216,00 €

133,00 €

123,00 €

133,00 €

123,00 €

103,00 €

TPL3 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

133,00 €

216,00 €

133,00 €

123,00 €

133,00 €

123,00 €

103,00 €

TPL3 2+1 CHD (0-1,99)

133,00 €

216,00 €

133,00 €

123,00 €

133,00 €

123,00 €

103,00 €

TPL3 2+1 CHD (2-12,99)

133,00 €

216,00 €

133,00 €

123,00 €

133,00 €

123,00 €

103,00 €

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

181,00 €

295,00 €

181,00 €

167,00 €

181,00 €

167,00 €

139,00 €

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

218,00 €

354,00 €

218,00 €

201,00 €

218,00 €

201,00 €

168,00 €

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

255,00 €

414,00 €

255,00 €

235,00 €

255,00 €

235,00 €

196,00 €

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

182,00 €

296,00 €

182,00 €

168,00 €

182,00 €

168,00 €

140,00 €

APT2 2+1 CHD (2-12,99)

182,00 €

296,00 €

182,00 €

168,00 €

182,00 €

168,00 €

140,00 €

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

183,00 €

297,00 €

183,00 €

169,00 €

183,00 €

169,00 €

141,00 €

APT2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

183,00 €

297,00 €

183,00 €

169,00 €

183,00 €

169,00 €

141,00 €

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

219,00 €

355,00 €

219,00 €

202,00 €

219,00 €

202,00 €

169,00 €

APT2 3+1 CHD (2-12,99)

219,00 €

355,00 €

219,00 €

202,00 €

219,00 €

202,00 €

169,00 €

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 21 ден 3 ноќи

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

4

3

4

4

4

4

4

Доплата за Новогодишна Вечера 100 ЕУР за возрасни и 50ЕУР за деца од 5 до 12.99 год.

Цената вклучува :анимација,спортска анимација за возрасни, детски центар за деца од 3 до 8 години,затворен базен, фитнес ,

џакузи,инфрацрвена сауна,финска сауна,ски гардероба,сеф,интернет, отворен паркинг,трансфер до ски лифтовите,baby cot