ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Kassandra - Tresor Sousouras 4* - Hanioti
Tresor Sousouras 4* - Hanioti

TRESOR SOUSOURAS ****HANIOTI                     www.tresor-sousouras.gr          

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

1

27.04-31.05

01.10-15.10

01.06-15.06

16.06-30.06

16.09-30.09

01.07-15.07

16.07-31.07

01.09-15.09

01.08-31.08

DOUBLE GROUNDFLOOR

2AD+1CH ( 0-5,99 )

53

67

80

95

104

129

2AD+1CH

( 6-12,99 )

67

83

100

119

130

161

2AD+1EXBA

72

90

108

129

141

174

2AD

53

67

80

95

104

129

DOUBLE UPPER FLOOR

2AD+1CH ( 0-5,99 )

58

71

82

100

109

138

2AD+1CH

( 6-12,99 )

72

89

103

125

136

172

2AD+1EXBA

78

96

111

135

147

186

2AD

58

71

82

100

109

138

SINGLE STANDARD GROUNDFLOOR

1AD

50

59

68

103

110

129

SUITE

2AD+3CH

( 0-12,99,

0-12,99,0-12,99 )

138

149

164

193

206

273

2AD+1EXBA+2CH

( 0-12,99,0-12,99 )

138

149

164

193

206

273

2AD+2EXBA+1CH

( 0-12,99 )

138

149

164

193

206

273

2AD+2CH

( 0-12,99,0-12,99 )

138

149

164

193

206

273

2AD+1EXBA+1CH

( 0-12,99 )

138

149

164

193

206

273

2AD+2EXBA

138

149

164

193

206

273

2AD+1CH

( 0-12,99 )

138

149

164

193

206

273

2AD+1EXBA

138

149

164

193

206

273

2AD

138

149

164

193

206

273

Мин. престој

3

3

5

5

5

5

Опис: базен со дел за деца,ресторан,бар, пул бар,кафетериа,видео игри, сеф,детскоигралиште,паркинг,кошарка,спортови на вода

Соби: клима, ТВ,радио,мини бар(на барање), балкон со поглед на море,телефон

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancellations from 2021-04-27 until 2021-10-15 : 14 night(s) prior to arrival date charge : 3 nights ; 9 night(s) prior to arrival date charge : 50% from booking price ; 5 night(s) prior to arrival date charge : 100% from booking price