ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Kassandra - Lesse 4* - Hanioti
Lesse 4* - Hanioti

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

LESSE 4* HANIOTI

www.lesse.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

10-Jan

02.05-05.06

06.06-30.06

01.07-25.08

26.09-15.10

26.08-25.09

Family Suite 2 pax

158,00 €

216,00 €

257,00 €

(за соба)

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room

34,00 €

50,00 €

66,00 €

Трето лице

19,00 €

30,00 €

38,00 €

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

Гратис

25,00 €

26,00 €

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

 

02.05-05.06

06.06-30.06

01.07-25.08

26.09-15.10

26.08-25.09

Family Suite 2 pax

169,00 €

239,00 €

286,00 €

169,00 €

(за соба)

Трето лице

24,00 €

35,00 €

43,00 €

24,00 €

Четврто лице

24,00 €

35,00 €

43,00 €

24,00 €

1 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

18,00 €

28,00 €

29,00 €

18,00 €

2 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

18,00 €

28,00 €

29,00 €

18,00 €

Standard Room

41,00 €

59,00 €

80,00 €

41,00 €

Трето лице

24,00 €

35,00 €

43,00 €

24,00 €

1 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

18,00 €

28,00 €

29,00 €

18,00 €

2 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

18,00 €

28,00 €

29,00 €

18,00 €

Мин. престој

3,00 €

5,00 €

5,00 €

3,00 €

Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 100% of total amount

Cancelled 8-14 days before check-in 2 overnights