ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Kassandra - Elani Bay Resort 4* - Elani
Elani Bay Resort 4* - Elani
ELANI BAY RESORT 4* ELANI (SIVIRI) www.elani-resort.gr
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

28.04.16-02.06.16
16.09.16-30.09.16
03.06.16-07.07.16
26.08.16-15.09.16
08.07.16-25.08.16
Double Room - 2Ad 82,17 € 123,26 € 154,61 €
Junior Suite - 2Ad 113,53 € 154,61 € 184,89 €
2Ad+1ch(0-11) 113,53 € 154,61 € 184,89 €
2Ad+2ch(0-11) 113,53 € 154,61 € 184,89 €
Suite - 2Ad 123,26 € 164,34 € 204,35 €
2Ad+1ad 153,53 € 204,35 € 256,24 €
2Ad+1ad+1ch(0-11) 153,53 € 204,35 € 256,24 €
2Ad+1ch(0-11) 123,26 € 164,34 € 204,35 €
2Ad+2ch(0-11) 123,26 € 164,34 € 204,35 €
Suite Senior - 2Ad 154,61 € 195,70 € 245,43 €
2Ad+1ad 193,53 € 244,35 € 307,06 €
2Ad+1ad+1ch(0-11) 193,53 € 244,35 € 307,06 €
2Ad+1ad+2ch(0-11) 193,53 € 244,35 € 307,06 €
2Ad+1ad+3ch(0-11) 213,00 € 269,22 € 337,33 €
2Ad+1ch(0-11) 154,61 € 195,70 € 245,43 €
2Ad+2ad 232,46 € 293,01 € 368,69 €
2Ad+2ad+1ch(0-11) 232,46 € 293,01 € 368,69 €
2Ad+2ad+2ch(0-11) 232,46 € 293,01 € 368,69 €
2Ad+2ch(0-11) 154,61 € 195,70 € 245,43 €
2Ad+3ch(0-11) 174,07 € 220,56 € 276,79 €
Опис: детско игралиште,тенис,кошарка,пинг понг,пикадо,билијард,сауна,мини маркет,
WI-FI,отворен базен,базен за деца,ресторан,бар,бар на базен и др.
Соби: фрижидер,клима,ТВ, телефон, WI-FI (со доплата)
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 62 МКД