ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Peloponesse - Grecotel Ilia Palms Aqua Park 4*

GRECOTEL ILIA PALMS 4* KYLLINI PELOPONESSE                                             www.grecotel.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2022 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.04 ДО 24.05.2022 И ОД 30.09 ДО 21.10.2022

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.05 ДО 29.09.2022

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.04 ДО 12.07.2022 И ОД 26.08 ДО 21.10.2022

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.07 ДО 25.08.2022

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–СЕ ВКЛУЧЕНО

2/1/2004

30.04-24.05

25.05-14.06

15.06-28.06

29.06-12.07

13.07-26.07

27.07-18.08

19.08-25.08

26.08-08.09

09.09-29.09

30.09-21.10

STANDARD ROOM GARDEN VIEW

2 ADL

126

147

164

209

275

281

275

209

147

126

1 ADL

126

147

164

209

275

281

275

209

147

126

3 ADL

158

184

204

261

344

351

344

261

184

158

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

126

147

164

209

275

281

275

209

147

126

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

126

147

164

209

275

281

275

209

147

126

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

126

147

164

209

275

281

275

209

147

126

STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW

2 ADL

130

152

168

215

284

289

284

215

152

130

1 ADL

130

152

168

215

284

289

284

215

152

130

3 ADL

162

190

210

268

354

361

354

268

190

162

1 ADL + 1 CHD (2-13.99)

130

152

168

215

284

289

284

215

152

130

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

130

152

168

215

284

289

284

215

152

130

2 ADL + 1 CHD (2-13.99)

130

152

168

215

284

289

284

215

152

130

STANDARD SINGLE ROOM

1 ADL

101

118

131

167

220

225

220

167

118

101

Мин.престој

3

3

3

3

3

3

3

3

3

3

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

More than 21 days prior to arrival = no penalty

For cancellation 20-15 days prior to arrival = 50% of total stay

For cancellation 14 to 1 days prior to arrival =100% of total stay (applies to all no-show bookings)