Ammoudia & Kanali - Vila Lazos - Kanali
Vila Lazos - Kanali

ВИЛА ЛАЗОС – на околу 100 м. од плажа, располага со 1/2+2 аппартман (спална соба со 1 дупли + дневна со кујна со 2 кревети, со опремена кујна, купатило, тв, WI–FI, клима и 1/3+2 аппартман со голема кујна со дневна, во која има 2 поединечни кревети + спална со еден дупли и еден поединечен кревет, со кујна, купатило, тв, WI - FI, големи тераси. Климата во сите објекти е вклучена во цената.

Агенцијата организатор не може да ја гарантира брзината ниту достапноста на интернетот во објектите каде што е наведен интернетот  како бесплатна услуга.

 

Апп Лазос

ПЕРИОД

НOЌ

АПП 1/2+2

АПП 1/3+2            

08.06-16.06

8

120

130

16.06-24.06

8

210

220

24.06-02.07

8

270

280

02.07-10.07

8

320

330

10.07-18.07

8

330

340

18.07-26.07

8

350

360

26.07-03.08

8

370

380

03.08-11.08

8

370

380

11.08-19.08

8

370

380

19.08-27.08

8

350

360

27.08-04.09

8

250

260

04.09-12.09

8

190

200

12.09-20.09

8

120

130

 

 

 

 

 

Доплата за туристичка такса 0,5 € - 1 € по соба на ден.

Цените се изразени во евра (61,8 ден.) занаем на студиjа - апартмани за 8ноќевања.

Автобуски превоз: Во 05:00  ч Прилеп - КАНАЛИ  - Прилеп.

Цена за превоз: 1980 ден (32 €) повратнен билет. За деца до 14 год 1200 ден. (19.5 €).

Напомена: Задолжително патничко здравствено осигурување - без франшиза до 65 год. - 200 ден, од 65 до 70 год. - 400 ден. Деца до 14 год. - 150 ден.

Менување на чаршави во собите во сите вили е на секои 4 дена. Во собите можат да се сместат онолку лица колку што има кревети. За хигиената во студијата за време на престојот се грижат самите клиенти. Собите се напуштаат во 9:00 ч, а сместувањето во 13:00 ч по локално време.