ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Pieria - Olympian Bay Resort 4* - Leptokaria

OLYMPIAN BAY RESORT 4* LEPTOKARIA

www.olympianbayresort.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА- СЕ ВКЛУЧЕНО

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2023 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 08.03.2023 ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 28.04 ДО 20.05.2023

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

4-Oct

28.04-22.05

23.05-10.06

11.06-11.07

12.07-27.08

01.10-31.10

15.09-30.09

28.08-14.09

Bungalow Olympus View

49,00 €

73,00 €

87,00 €

111,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Olympus View

50,00 €

75,00 €

91,00 €

116,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Sea View

54,00 €

80,00 €

96,00 €

125,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Side Sea View

52,00 €

78,00 €

94,00 €

120,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Bungalow

58,00 €

82,00 €

112,00 €

135,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

Suite

220,00 €

243,00 €

290,00 €

351,00 €

(за соба)

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Минимум престој

2

2

3

5

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан, бар, бар на плажа, конференциска сала,отворен базен, детско игралиште, мини маркет и др.

Соби:клима, САТ ТВ, телефон, фен, сеф, балкон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 2-6 days before check-in 50% of total amount