ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Kassandra - Al Mare 3* - Polihrono
Al Mare 3* - Polihrono

AL MARE 3* POLICHRONO

www.almare-hotel.com

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.12.2022 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 28.02.2023 10% ПОПУСТ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

 

25.05-03.06

04.06-15.06

16.06-05.07

06.07-25.08

11.09-22.09

26.08-10.09

Standard Room Front Sea View

39,00 €

48,00 €

59,00 €

81,00 €

48,00 €

1 дете од 0-13.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Side Sea View

36,00 €

46,00 €

57,00 €

79,00 €

46,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-13.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Garden View

32,00 €

44,00 €

55,00 €

76,00 €

44,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-13.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-13.99 год.

60%

60%

60%

60%

60%

Standard Room Ground Floor

30,00 €

39,00 €

50,00 €

72,00 €

39,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

60%

60%

60%

60%

60%

Минимум престој

2

3

5

5

2

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 7-14 days before check-in 75% of total amount

Cancelled 1-6 days before check-in 100% of total amount

Non show        100% of total amount

Early departure 100% of total amount

"Early Booking offer is valid for check in only on specific dates (25/05, 30/05, 01/06, 04/06, 06/06, 09/06, etc)

Early Booking deposit is refundable or transferable to other bookings or guests.