ЛЕТО - ГРЦИЈА
KOPAONIK - Junior
Junior

Хотелот се наоѓа на надморска висина од 1.070 метри,оддалечен 15 км од Сунчани Врхови. Располага со потполно реновирани соби,секоја соба има кабловска ТВ, телефон, интернет конекција, фрижидер, сеф, тоалет, фен. Располага со модерно опремена дискотека која претставува идеално место за забава.Хотелот има сопствен паркинг кој е под видео надзор и повеќе спортски терени. Хотелот располага со сопствена стаза за скијање и санкање во должина од 500 метри, ски сервис, ски школа како и топ за правење на вештачки снег.
На само 400 метри растојание од хотелот се наоѓа и жичарата Бела Река која се поврзува со скијачкиот центар Копаоник.

Индивидуални цени сезона 2016/2017
(по соба)

01.09-19.12.2016 Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба
ПП ПП ПП ПП
2 лица во соба 54 € 61 € 66 € 74 €
3 лица во соба / 77 € 82 € 90 €
4 лица во соба / / 98 € 106 €

09.01-28.01.2017 Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба
ПП ПП ПП ПП
2 лица во соба 66 € 73 € 78 € 86 €
3 лица во соба / 89 € 94 € 102 €
4 лица во соба / / 110 € 118 €

19.02-19.03.2017 Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба
ПП ПП ПП ПП
2 лица во соба 61 € 67 € 72 € 81 €
3 лица во соба / 83 € 88 € 97 €
4 лица во соба / / 104 € 113 €

19.03-28.04.2017 Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба
ПП ПП ПП ПП
2 лица во соба 57 € 64 € 69 € 77 €
3 лица во соба / 80 € 85 € 93 €
4 лица во соба / / 101 € 109 €

Доплата за деца:
– 1 дете 0-6 год, кое дели кревет со двајца возрасни – бесплатно, 2 дете 0-6 год плаќа 10 евра на база ПП;
– деца 7-14 год,со двајца возрасни плаќа 10 евра за сместување на база полупансион;

– Цената е дадена по соба
– Сместувањето е на база полупансион (доручек и вечера-шведска маса)

Цената не вклучува:
– туристичка такса – 1,5 евро од ден од лице;1 евро од ден за деца 7-15 год; деца под 7 год. не плаќаат туристичка такса